Urmeaza EXODUL la Steaua? "Jucatorii nu mai au incredere ca isi mai primesc banii" AVERTISMENT fara precedent pentru stelisti:

Autor: Sport.ro
Joi 15 August 2013, 09:20

	Urmeaza EXODUL la Steaua? "Jucatorii nu mai au incredere ca isi mai primesc banii" AVERTISMENT fara precedent pentru stelisti:

►Derby intre TITANI! Ajax – Feyenoord, duminica 13:30, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Dupa 10 ani in care Gigi Becali a condus clubul fara probleme financiare majore, a venit momentul in care si la Steaua exista semne de intrebare asupra viitorului echipei, asta dupa ce patronul a fost condamnat la 3,5 ani de inchisoare.

Acesta a cerut intreruperea pedepsei pentru 3 luni pentru a putea sa isi puna in ordine afacerile, insa a fost refuzat de judecatori.

Becali dorea sa negocieze in primul rand cu jucatorii Stelei, nu mai putin de 7 dintre acestia dorind sa plece daca nu reusesc sa aiba o discutie directa cu patronul Stelei.

Faptul ca exista o neliniste financiara in randul stelistilor a fost confirmat si de Mitica Dragomir, care considera ca exista un grup consistent de jucatori ce doresc sa plece de la echipa in cazul in care nu isi vor renegocia contractele:

"El conduce bine si de acolo de unde este. Garantia ca jucatorii raman este data de faptul ca el o sa iasa de acolo, el e cu banii. De aici sunt si problemele, ca nu mai vor sa continue jucatorii. El daca spunea un lucru se tinea de cuvant si daca ajungea in sapa de lemn. Jucatorii nu mai au incredere ca-si vor mai lua banii, asta e problema. E normal acum, cand patronul lor, omul cu banii, e acolo unde este. Steaua are jucatori platiti cu 100 de mii aici, care ar lua cel putin un milion in strainatate. Steaua are vreo 7 jucatori, cel putin, care pot pleca oricand sa ia de 10 ori mai mult 'afara' decat aici", a spus Mitica Dragomir la Digi.

Iohannis a convocat Parlamentul în sesiune extraordinară, pentru alegerea primarilor în 2 tururi
BRAT