Monstruos! Cati bani pregateste Real Madrid pentru transferul lui Lewandowski in vara! Atacantul isi forteaza si el mutarea
Sambata 24 Februarie 2018, 11:40

Monstruos! Cati bani pregateste Real Madrid pentru transferul lui Lewandowski in vara! Atacantul isi forteaza si el mutarea

Robert Lewandowski intentioneaza sa se transfere in vara. El si-a schimbat impresarul, apeland la un nume foarte influent in fotbal.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Lewandowski a decis sa isi schimbe impresarul, intr-o ultima incercare de a-si forta transferul la Real Madrid. Presa poloneza scrie ca israelianul Pini Zahavi va intermedia mutarea acestuia!

Cotidianul Przeglad Sportowy a aflat ca Lewandowski vrea la Real Madrid, iar sefii gruparii blanco stiu bine acest lucru. Ei s-ar fi hotarat chiar asupra sumei pe care le-o vor propune celor de la Bayern: 150.000.000 euro!

Pentru moment, principalul obstacol este reticenta celor de la Bayern in a asculta orice oferta. Ei vor sa-l tina pe atacant pe Allianz Arena pana in 2021, cand i se termina contractul.

Lewandowski a fost transferat de Bayern Munchen in 2014, dupa 4 sezoane petrecute la Borussia Dortmund.

Recent, el a spus pentru Kicker: "In momentul de fata nu ma gandesc la transfer. Daca in timpul campionatului m-as gandi la zvonuri, nu ar fi bine pentru mine si nici corect fata de echipa".Tensiunile se mențin în PSD. Dragnea acuză înțelegeri ascunse între opozanții săi și Iohannis