Monstruos! Cati bani pregateste Real Madrid pentru transferul lui Lewandowski in vara! Atacantul isi forteaza si el mutarea

Monstruos! Cati bani pregateste Real Madrid pentru transferul lui Lewandowski in vara! Atacantul isi forteaza si el mutarea

Robert Lewandowski intentioneaza sa se transfere in vara. El si-a schimbat impresarul, apeland la un nume foarte influent in fotbal.

Lewandowski a decis sa isi schimbe impresarul, intr-o ultima incercare de a-si forta transferul la Real Madrid. Presa poloneza scrie ca israelianul Pini Zahavi va intermedia mutarea acestuia!

Cotidianul Przeglad Sportowy a aflat ca Lewandowski vrea la Real Madrid, iar sefii gruparii blanco stiu bine acest lucru. Ei s-ar fi hotarat chiar asupra sumei pe care le-o vor propune celor de la Bayern: 150.000.000 euro!

Pentru moment, principalul obstacol este reticenta celor de la Bayern in a asculta orice oferta. Ei vor sa-l tina pe atacant pe Allianz Arena pana in 2021, cand i se termina contractul.

Lewandowski a fost transferat de Bayern Munchen in 2014, dupa 4 sezoane petrecute la Borussia Dortmund.

Recent, el a spus pentru Kicker: "In momentul de fata nu ma gandesc la transfer. Daca in timpul campionatului m-as gandi la zvonuri, nu ar fi bine pentru mine si nici corect fata de echipa".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Focar de COVID-19 într-o fabrică din Timiș. Este al optulea din acest județ
BRAT