"Bombazo". REAL MADRID a fost la meciul Lazio - Steaua pentru un jucator! Dezvaluirea facuta de spanioli: "E un fotbalist bijuterie"
Sambata 24 Februarie 2018, 09:53

"Bombazo". REAL MADRID a fost la meciul Lazio - Steaua pentru un jucator! Dezvaluirea facuta de spanioli: "E un fotbalist bijuterie"

Stelistii au pierdut cu 1-5 returul de pe Olimpico in fata lui Lazio si au fost eliminati de UEFA Europa League. La meci au asistat si oficiali ai lui Real Madrid!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Stelistii au avut sansa de a juca in fata unor oficiali ai lui Real Madrid, insa nu au facut-o prea bine! Acestia au fost spulberati de Lazio, care s-a impus cu 5-1 pe Olimpico si a obtinut calificarea in optimile UEFA Europa League.

MARCA scrie ca mai multi oameni de la Real Madrid se ocupa de monitorizarea mijlocasului sarb Sergej Milinkovic-Savic, de la Lazio. El se afla pe o lista alaturi de alte nume importante si este urmarit constant la meciuri.

Jurnalistii spanioli scriu ca Sergej Milinkovic-Savic, in varsta de 22 de ani, este considerat un jucator potrivit, avand in vedere faptul ca el s-a nascut in Spania, tatal sau jucand la echipe precum Lleida si Almeria.

MARCA noteaza ca Milinkovic-Savic este "prototipul de jucator care o intereseaza pe Real pentru anii urmatori". El a fost campion mondial cu nationala U20 a Serbiei si are deja experienta in campionate bune.

Lazio l-a evaluat deja pe Milinkovic-Savic la 100 de milioane de euro!FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Liviu Dragnea a anunțat înființarea unui grup special în PSD, de 9 persoane