LOVITURA de teatru! Pirlo poate pleca de la Juventus in aceasta iarna! Jucatorul GENIAL isi poate incheia cariera in Premier League la un COLOS :

Autor: Sport.ro
Marti 24 Septembrie 2013, 16:43

	LOVITURA de teatru! Pirlo poate pleca de la Juventus in aceasta iarna! Jucatorul GENIAL isi poate incheia cariera in Premier League la un COLOS :

►Derby-ul unor mari iubiri: U CRAIOVA – PETROLUL, miercuri 20:30, in direct Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua si Rapid!

Andre Pirlo isi poate incheia perioada la Juventus in aceasta iarna! Jucatorului italian ii expira contractul vara viitoare iar in urmatoarele 3 luni este 'in probe'! Antrenorul lui Juventus, Antonio Conte, va decide daca Pirlo merita sa-i fie oferit un nou contract in functie de evolutiile pe care le va avea in aceasta perioada.

Englezii de la Daily Mail scriu ca desi are contract pana in vara, lui Pirlo i se va drumul in iarna in semn de recunostinta pentru contributia pe care a avut-o la cele doua titluri castigate de Juventus in ultimii 2 ani.

Variantele pentru Andrea Pirlo in cazul in care nu-si va prelungi contractul cu Juventus sunt Anglia si Spania - Daily Mail scrie ca Man United si Chelsea sunt posibilele destinatii, Arsenal si Tottenham putand incerca si ele sa-l convinga. In Spania, Real Madrid ar fi destinatia cea mai probabila, Pirlo fiind apropiat de Carlo Ancelotti, cel care a incercat sa-l aduca la Chelsea cand antrena la Londra.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT