Transfer Market

IMAGINEA de 60 de milioane de euro! Perez s-a intalnit cu agentul jucatorului, urmeaza transferul! Super vedeta in DRUM spre Real:

Real Madrid a pregatit urmatorul transfer, dupa cum scrie cotidianul AS.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 August 2014, 08:38
Data actualizarii: Marti 05 August 2014, 08:53

Spaniolii de la AS au facut poza anului in fotbal: presedintele lui Real - Florentino Perez - s-a intalnit cu impresarul Jorge Mendes.

CINE VINE

Din informatiile pe care le au cei de la AS, Mendes s-a intalnit cu boss-ul de la Real pentru a negocia doua mutari: Falcao pe Bernabeu si transferul lui Di Maria la PSG.

Varful columbian a spus in dese randuri, in mod public, ca vrea sa ramana la AS Monaco pana la finalul intelegerii, care expira in vara lui 2018.

Di Maria vrea sa plece de la Real pentru a-si demonstra valoarea meci de meci in alta parte, in timp ce la Real nu este sigur de locul de titular. In plus, transferul la PSG prinde tot mai mult contur, de vreme ce seicii sunt dispusi sa achite o suma cuprinsa intre 70 si 80 de milioane de euro, pe placul celor de la Real.

Singurul impediment in transferul lui Di Maria la Paris este vedeta Ibrahimovic, jucator care a spus ca PSG nu are nevoie de argentinian.

"Nu stiu daca avem nevoie de Di Maria la PSG. Avem o echipa care a castigat multe titluri in ultimele luni fara el, asa ca nu stiu de ce ar fi nevoie de acest transfer!", a comentat Zlatan.

Prin mutarea lui Falcao pe Bernabeu, Real si-ar asigura concurenta mare in atac, acolo unde singurul varf de meserie este doar Benzema in acest moment.

Poza de la negocieri a fost facuta de jurnalistul Pipi Estrada, care locuieste la Madrid.

Modifică setările cookies