The Guardian Pepe Reina Transfer Market

Guardian anunta portarul pe care Barca da ORICAT la vara! Jucatorul pe care Xavi si Iniesta il cer in vestiar poate ajunge la Barca! Ce scriu englezii:

Englezii de la The Guardian scriu astazi ca Barcelona se intereseaza din ce in ce mai tare de unul dintre cei mai tari portari din Premier League

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Mai 2013, 19:38
Data actualizarii: Joi 09 Mai 2013, 19:39

"Interesul celor de la Barcelona pentru Pepe Reina este real!" scriu cei de la Guardian. Echipa care va fi, cel mai probabil, noua campioana a Spaniei cauta un portar pentru a-l inlocui pe Victor Valdes, cel care a anuntat ca nu-si va prelungi contractul cu Barca ce expira in 2014. Catalanii vor incerca sa renunte la el vara asta pentru a nu-l pierde gratis.

Englezii scriu ca Reina este vazut ca varianta perfecta - contractul lui Liverpool expira in 2016 si ar vrea sa revina la clubul la care si-a inceput cariera. Reina ar fi si pe placul vestiarului, fiind coleg cu multi dintre acestia la nationala Spaniei.

Presa din Spania a scris ca Reina si-a dat acordul de principiu si Barca a negociat cu cei de la Liverpool. Guardian scrie insa ca este prematur sa se vorbeasca de un acord intre cele doua cluburi, Brendan Rodgers dorind ca Reina sa apare poarta "cormoranilor" si in sezonul viitor.

Modifică setările cookies