Momente de COSMAR pentru Pepe Reina din cauza Covid-19! Fostul campion mondial spune prin ce a trecut: "Am avut 30 de minute in care cu greu am putut respira"

Pepe Reina coronavirus Anglia Momente de COSMAR pentru Pepe Reina din cauza Covid-19! Fostul campion mondial spune prin ce a trecut: "Am avut 30 de minte in care cu greu am putut respira"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Martie 2020, 11:40
Data actualizarii: Marti 31 Martie 2020, 11:46

Pepe Reina a fost infectat cu coronavirus si a povestit in amanunt prin ce a trecut.

Fost campion mondial cu Spania in 2010, Pepe Reina, a fost una dintre victimele Covid-19 din lumea fotbalului.

Reina (37 de ani) spune ca pe langa febra, tuse seaca si durere de cap, cel mai dificil moment a fost cand timp de 30 de minute a respirat cu mare dificultate, moment care l-a panicat in mod special:

"Am avut febra, tuse seaca, o durere de cap care nu mai trecea si o stare de oboseala... A fost ca si cum as fi avut o raceala, dar mai grea. Am avut si un moment dificil cand timp de aproape 30 de minute am respirat cu mare dificultate. 6-8 zile le-am petrecut inchis in camera", a spus Pepe Reina pentru Corriere dello Sport.

Pepe Reina a aparat de-a lungul carierei poarta lui Liverpool, Barcelona, Napoli, Bayern Munchen sau AC Milan. In prezent este imprumutat de Milan la Aston Villa, in Premier League.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!