Cum arata cel mai bun 11 din istorie al jucatorilor care au trecut pe la Steaua si Dinamo! Unul singur nu are meciuri in nationala

Duminica avem al treilea derby al Romaniei in 3 luni. Steaua si Dinamo au facut numai egaluri pana acum in 2016.

Astazi vrem sa va aratam un lot de jucatori care au jucat si pentru Steaua si pentru Dinamo in ultimii 30 de ani.

Stelea are 2 titluri cu Dinamo, 2 cu Steaua, 2 Cupe cu Dinamo si 2 cu Steaua. Luchin a jucat mai mult la dinamo, dar are mai multe trofee cu Steaua.

Bumbescu a venit in Bucuresti la Dinamo, dar s-a consacrat la Steaua. Tamas va fi dumunica pe teren pentru Steaua. Are 2 titluri cu Dinamo si unul cu Steaua in sezonul trecut.

Dorinel Munteanu a luat titlul cu Dinamo si la 12 ani distanta cel cu Steaua. Mijlocul acestei echipe inedite este plin de fantezie cu Denis Serban, Catalin Munteanu, Iftodi si Bicfalvi.

Actualul sef al lui Dinamo, Danciulescu este capitanul acestei echipe - are in continuare mai multe goluri pentru Steaua in derbyurile Romaniei.

Vladoiu a afost golgeterul Romaniei cand era la Steaua si a fost dat afara de la Dinamo cand era golgeter in 99.   

Uitati-va bine la aceasta echipa. Un singur jucator nu are selectii in nationala! Antrenorul este italianul Zenga, secund Teja.
 
Avem si rezerve. Tete Moraru, Gica Popescu (13 meciuri la Steaua in 88 si 8 la Dinamo in 2002), Adi Matei, Dobos, Plesan, C. Matei, Adrian si Andrei Cristea, Tucudean si Marica.

Citeste si:SteauaDinamo
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies