Cerinta incredibila a lui Juventus pentru transferul lui Pogba la United! Cati bani vor in plus italienii, peste cele 120 mil €

Cerinta incredibila a lui Juventus pentru transferul lui Pogba la United! Cati bani vor in plus italienii, peste cele 120 mil €

Transferul lui Pogba nu e gata. Jucatorul si-a dat acordul pentru salariul oferit de United, dar Juventus vrea sa stoarca maximum posibil de la englezi.

"Juventus a refuzat oferta de 120 de milioane de euro din partea lui Manchester United pentru Pogba. Jucatorul pleaca, dar doar pentru pretul corect", e anuntul facut astazi de jurnalistul italian Gianluca di Marzio.

The Guardian face precizari cu privire la "pretul corect". Juventus incearca sa stoarca pe cat de mult posibil de pe urma acestui transfer si le-a transmis oficialilor de pe Old Trafford ca sunt dispusi sa bata palma daca pun inca 10 milioane de euro peste cele 120 oferite deja.

In negocieri, Juventus a instiintat conducerea clubului Manchester United ca transferul lui Higuain - 94 mil euro / Napoli - nu depinde in niciun fel de plecarea lui Pogba.

Impresarul Mino Raiola a obtinut din partea clubului Manchester United contractul cerut de Pogba, dar mai ramane doar ca cele doua cluburi sa ajunga la un numitor comun.

Noile pretentii ale lui Juventus ar putea intarzia cateva zile oficializarea transferului. Asadar, 130 de milioane de euro ar putea fi noua borna, record absolut, pe piata transferurilor din fotbal.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies