Hamroun OUT de la Steaua | Becali a luat o decizie neasteptata dupa FUGA lui Hamroun. Ce se intampla de acum cu transferurile

Becali schimba complet strategia de transferuri. Patronul stelei lasa de inteles ca nu va mai semna decat cu jucatori romani de acum inainte, dezamagit de problemele pe care le-a avut cu Hamroun.

'Uite, am gresit, dar am luat o hotarare. Nu vreau sa spun, ca pe urma vine CNCD, discriminare, nu stiu ce. N-o sa fie numai romani, o sa vedeti! Cine nu-l are pe Hristos, nu are cuvant!', a spus Becali la Sport.ro.

Patronul Stelei spune ca a incasat 4 milioane de euro pe transferurile facute in aceasta vara. A scapat de Alcenat si Tade, jucatorii trimisi sa se antreneze cu pustii de la grupele de copii inca din sezonul trecut.

"Alcenat n-a facut contract de caas si nu i-a mai dat viza, l-a expulzat. Noi ii dadeam doar banii, 500 de euro, dar el n-a facut contract de inchiriere. Conform regulamentelor, se suspenda contractul! Daca 6 luni nu rezolva, contractul se suspenda! Am facut economie 160 000 de euro cu plecarile lui Tade, Alcenat, Chipciu si Varela, bani cu tot cu taxe. Si am incasat 4 milioane. E rau?!', a explicat Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Clădirea prăbușită în Belgia, care a omorât un român și doi cetățeni moldoveni, inspectată cu 3 ore înainte de dezastru
BRAT
Modifică setările cookies