Barca face totul pentru DIAMANTUL lui Dinamo: "E adevarat, au facut oferta" Catalanii pregatesc o ofensiva totala sa-l aduca langa Messi VIDEO

Autor: Sport.ro
Duminica 09 Februarie 2014, 17:10

	Barca face totul pentru DIAMANTUL lui Dinamo: "E adevarat, au facut oferta" Catalanii pregatesc o ofensiva totala sa-l aduca langa Messi  VIDEO

Bayern, Barca si Tottenham se lupta pentru starul celor de la Dinamo Zagreb

Barcelona e hotarata sa-l aduca in aceasta vara pe tanarul mijlocas ofensiv al lui Dinamo Zagreb, Alen Halilovic. Tanarul de 17 ani este monitorizat de mai mult timp de Barca, catalanii facand deja o oferta, confirmata de presedintele lui Dinamo, Zdravko Mamic.

"Este adevarat tot ce scrieti. Am primit o oferta de la Barcelona pentru Halilovic, dar nu a fost acceptata pentru ca nici Dinamo, si nici familial lui Halilovic nu a fost multumita de termenii propusi. Totusi, povestea nu se incheie aici. Barcelona se striveste ca sa aiba loc transferul. Vom vedea cum va continua totul. Sincer, as vrea sa-l vad pe Halilovic la Dinamo pentru alti 3 ani, dar .." a declarat Mamic.

Cei de la Barcelona trimit o intreaga delegatie la Zagreb pentru a definitiva mutarea. Halilovic era dorit si de Tottenham, croatul avand o clauza de reziliere de 15 milioane de euro.
 

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies