Un antrenor ROMAN la MADRID, visul care l-ar putea aduce pe Contra sa se bata cu Barca si Real. Ce veste a primit azi

Autor: Sport.ro
Duminica 09 Februarie 2014, 15:00

	Un antrenor ROMAN la MADRID, visul care l-ar putea aduce pe Contra sa se bata cu Barca si Real. Ce veste a primit azi

Rezultatele pe care le-a avut la Poli si Petrolul l-au adus pe Contra in atentia unor nume importante din fotbalul international.

Fostul international Gica Craioveanu spune ca prietenul Contra e prima optiune la Getafe in cazul in care antrenorul Luis Garcia va fi concediat. Craioveanu il compara pe Contra cu Pep Guardiola pentru relatia foarte apropiata pe care o are cu jucatorii lui.

"In Spania se vorbeste mult de el, am fost placut surprins sa aflu ca ar fi prima optiune la Getafe, daca pleaca Luis Garcia. Nu cred ca va fi dat afara prea curand, e un antrenor care a avut rezultate foarte bune. Dar, pentru noi, pentru fotbalul romanesc, sa ajunga Cosmin la Getafe ar fi enorm. Nu am vazut de la Guardiola un antrenor care sa fie placut asa de jucatori. Stie sa-i aduca langa el, e foarte important sa faci asta", a spus Craioveanu la Digisport.

Getafe a pierdut cu Osasuna in ultima etapa disputata in Spania, cu 2-0, iar scaunul lui Luis García Plaza este in pericol. Contra e unul dintre marii favoriti sa-i ia locul, iar acest rezultat este un pas inainte pentru antrenorul roman sa isi gaseasca un contract la Madrid.

Dezastrul provocat de incendiile din Grecia, prin ochii românilor: ”Am fost nevoită să plec de acasă, mi-a fost teamă”
BRAT
Modifică setările cookies