Italia

"De azi ne despartim." Anuntul facut de legenda care i-a schimbat destinul lui Chivu si l-a facut sa uite de Real si Barca

► HIGH, OLANDA! In direct la Sport.ro si Voyo.ro: duminica 15:30 Zwolle – Ajax!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Februarie 2014, 19:31
Data actualizarii: Sambata 08 Februarie 2014, 19:32
A stat in spatele visului lui Moratti de a construi cel mai puternic Inter din istorie si i-a schimbat cariera lui Chivu dupa ce l-a convins sa uite de Real si Barca si sa aleaga Milano. Astazi se desparte de clubul cu care s-a confundat in ultimii 12 ani.
 
In 2002, Marco Branca ajunga la Inter ca principal responsabil pentru transferurile visate de Massimo Moratti pentru a construi cel mai puternic Inter din istorie.

 
A organizat transferurile lui Lucio, Diego Milito, Motta, Sneijder si Eto'o si a fost unul dintre principalii oameni responsabili pentru transferul lui Chivu la Inter, intr-un moment in care Real Madrid si Barcelona se luptau pentru fostul capitan al nationalei Romaniei.
 
Astazi, dupa 12 ani de Inter, Marco Branca, omul care a adunat la Inter o generatie de jucatori care a castigat UEFA Champions League, a anuntat ca pleaca, Inter publicand mesajul pe site-ul oficial.
 

Modifică setările cookies