Carlos Tevez Argentina Boca Juniors Shanghai Shenhua Transfer Market

Banii nu i-au adus fericirea! Tevez renunta la salariul colosal din China si semneaza o alta echipa! Cu cine discuta

Carlos Tevez castiga aproape un milion de dolari pe saptamana in China, dar nu este fericit. Atacantul argentinian, ajuns la 33 de ani, se gandeste sa schimbe echipa.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Decembrie 2017, 19:43
Data actualizarii: Luni 18 Decembrie 2017, 19:48

Tevez are parte de o aventura complet esuata in China. Atras cu un salariu de 50 de milioane de euro anual la Shanghai Shenhua, "Apasul" a jucat doar 16 meciuri intr-un an si a marcat 4 goluri.

Recunoscut pentru incapacitatea lui de a se adapta in strainatate, Tevez vrea sa se intoarca in Argentina.

Presedintele Bocai Juniors, echipa pentru care Tevez a mai evoluat in mai multe randuri, spune ca a discutat deja cu acesta o posibila revenire.

"Discut constant cu Tevez, tinem legatura. Chiar saptamana trecuta ne-am intalnit la cina. Cred ca revenirea sa va fi definitivata in cateva zile", a spus Horacio Paolini in presa argentiniana.

In urma cu doua luni, antrenorul lui Shanghai Shenhua, Wu Jingui, l-a criticat pe Tevez pentru faptul ca este supraponderal.

"Nu il pot baga in teren. Nu este fizic pregatit, este supraponderal, la fel ca Fredy Guarin. Eu sunt cel care isi asuma responsabilitatea rezultatelor si nu il pot folosi. Am antrenat multi jucatori buni si nu i-am titularizat niciodata doar pentru numele lor", spunea acesta.

Modifică setările cookies