Transfer Market

"Au primit OK-ul pentru transfer!" Ultimele zile pentru Suarez la Liverpool? Anuntul momentul in Spania! Oferta e uriasa

Barcelona accelereaza transferul lui Suarez. Este nevoie urgenta de un om in atac, alaturi de Messi si Neymar.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Iunie 2014, 10:07
Data actualizarii: Duminica 29 Iunie 2014, 10:08

Desi Barca are doi dintrei cei mai buni marcatori de la Mondial, conducatorii catalani stiu ca au nevoie de un atacant pur sange pentru sezonul viitor.

Suarez este alesul, iar gestul sau de la Mondial pentru care a fost suspendat 4 luni si 9 meciuri internationale a fost decisiv in decizia lui Liverpool de a-l lasa sa plece.

Catalanii de la Sport scriu duminica dimineata ca "Barcelona si Suarez au ajuns la un acord", iar "mutarea este doar o problema de timp".

Liverpool inca rezista tentatiei de a-l ceda, "dar in cele din urma jucatorul va ajunge pe Camp Nou", mai scriu ziaristii catalani de la Sport.

Pana in prezent, Barcelona a discutat cu reprezentantii jucatorului, iar Suarez este dispus sa joace in Spania.

Astazi ar putea veni si prima oferta oficiala dinspre Barcelona spre Liverpool pentru Suarez. Suma de transfer e un subiect delicat.

Liverpool cere 80 de milioane de euro, in timp ce Barcelona este dispusa sa dea 60 de milioane. Cel mai mult ar putea uca pana in jurul sumei de 70 de milioane de euro.

Modifică setările cookies