TOP 10

Primarii din Romania iti ofera sansa sa practici TOP 20 SPORTURI de IARNA / VIDEO

Pentru cei care urasc iarna la oras, va oferim 20 de modalitati mai placute pentru a trece mai usor de neplaceri :).

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Decembrie 2009, 12:18
Data actualizarii: Joi 18 Februarie 2010, 18:55

20. Heli-ski

Pentru cei carora le plac partiile inaccesibile cu coborari fara sfarsit si straturi groase de zapada, dar le e lene sa urce, heli-ski-ul e solutia. Sportul e extrem de periculos si in multe locuri, ilegal. Daca stai la marginea Bucurestiului, e posibil sa fie singura ta sansa de a ajunge la serviciu.

 19. Aurora boreala

Nu e un sport in sine, dar daca ai sansa sa fii la locul potrivit (nordul Scandinaviei, Islanda, Groenlanda) la timpul potrivit (din noiembrie pana in martie), ai sansa sa prinzi aurora boreala. Spectacolul magic de lumini nu mai are nevoie de prezentare. Bate orice show cu artificii.

 18. Schi clasic

Un mod de viata pentru finlandezi sau norvegieni. Daca iti place sa te plimbi de unul singur prin zone nepopulate, este sportul potrivit pentru tine. Sau daca primarul a fost surprins de venirea surprinzatoare a zapezii exact in luna decembrie.

17. Skiboard

Cu o lungime la jumatatea schiurilor clasice, sunt bune daca in drum mai ai de trecut si printre masini stationate pe trotuar :).

 16. Schi alpin

Un sport care a aparut in Alpi in 1880. Chiar daca un week-end la munte in care sa si schiezi costa o mica avere, acum poti sa exersezi si pe muntii de zapada de la marginea drumurilor.

15. Sanie trasa de caini

Stim acest sport din cartile copilariei, despre aventurile de la Polul Nord. O optiune demna de luat in seama acum, de Sarbatori: mai putina poluare.

 14. Safari cu reni

Varianta de fite a saniei trase de caini. Renii sunt prietenosi, dupa cum se vede mai jos cateodata chiar prea prietenosi:

 13. Curling

Un sport care poate duce la o buna pregatire tehnico si tactica pentru curatenia de Craciun. In fond, daca poti sa maturi atat de bine in fata unei bucati de granit, poti sa faci acelasi lucru si acasa, mai ales sustinut de pe margine de prietena.

 12. Iditarod Invitational Race

Chiar daca sportul original e in Alaska, si la noi poate fi o alternativa mai rapida de a ajunge de la Constanta la Satu Mare, altul decat "autostrazile".

11. Snowboard

O modalitate mai simpla de a traversa intersectiile aglomerate.

 10. Inot hibernal

Pe criza asta, un sport care te ajuta sa faci economie la factura de incalzire si apa calda

 9. Mountain bike de iarna

Ati vazut cu totii cum arata trotuarele, nu? Uite dovada ca se poate si circula pe ele

 8. Patinaj

Poate sa fie chiar sport extrem, daca patinati alaturi de ei:

 7. Cresta Run

Vrei sa prinzi suta la ora fara sa ti se ia carnetul? Incearca asta:

 6. Scufundari sub gheata

Nu stim unde se poate practica urban acest sport, dar poate fi o alternativa la plictisitoarele concerte de Craciun:

 5. Mountain-bike viteza

Cui ii mai trebuie un Ferrari?

 4. Alpinism pe schiuri

Aici niciun primar nu va poate ajuta, indiferent cat de nepasator e la venirea zapezii. Poate doar daca exista o primarie pe Varful Omu.

 3. Kitewing

Pentru dobrogeni, o excelenta varianta pentru o deplasare rapida. Asta daca drumul lor e in aceeasi directie cu vantul:

 2. Alpinism pe ghetari

Un sport care trebuie practicat de catre cei care doresc sa se catere pe acoperis pentru a juca rolul de Mos Craciun. Speram cu mai mult succes decat personajul de mai jos:

 1. Triatlon de iarna

Pentru cei care nu vor sa fie surprinsi de nimic si vor sa fie pregatiti pentru orice surpriza placuta sau neplacuta le poate oferi iarna, atat la sat cat si la oras:

 

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies