Tenis

„Nadal are 1000 de vieți!” Carlos Alcaraz dezvăluie ce i-a spus Rafael Nadal la fileu, după încheierea meciului

Într-o postare publicată pe rețelele sociale, Rafael Nadal l-a lăudat pe Carlos Alcaraz pentru turneul făcut la Indian Wells. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Martie 2022, 08:50
Data actualizarii: Duminica 20 Martie 2022, 08:51

Carlos Alcaraz (18 ani, 19 ATP) este cel mai tânăr tenismen care a pătruns în top 20 ATP, de la Rafael Nadal, în 2005. 

Învins de idolul său, Rafael Nadal cu 6-1, 6-2, în prima întâlnire directă - desfășurată anul trecut, la Madrid - Carlos Alcaraz și-a demonstrat ascensiunea fulminantă în semifinala jucată la Indian Wells.

Rafael Nadal: „Carlos, ești uimitor și îți doresc tot binele din lume.”

Deși a pierdut, scor 6-4, 4-6, 6-3, Carlos Alcaraz l-a făcut pe Rafael Nadal să muncească 3 ore și 12 minute, în condiții potrivnice de vânt, arătând că progresul său este exponențial, atât din punct de vedere fizic, cât și tenisistic. 

„Nadal are 1000 de vieți, îl vezi căzut și apoi revine,” a spus Carlos Alcaraz la conferința de presă susținută după meci.

Tânărul tenismen de 18 ani le-a dezvăluit jurnaliștilor americani ce Rafael Nadal i-a comunicat la fileu, după strângerea de mână. „Mi-a spus că am făcut un turneu grozav și mi-a transmis baftă în restul carierei mele,” a adăugat Carlos Alcaraz.

Carlos Alcaraz va urca alte 2 poziții în ierarhia ATP, ajungând pe locul 16 și depășindu-l pe conaționalul Roberto Bautista Agut. 

„Unul din lucrurile pe care le pot spune: felicitări, Carlos pentru acest turneu grozav. Ești uimitor și îți urez tot binele din lume,” a scris Rafael Nadal pe rețelele sociale, după meci. 

Modifică setările cookies