VIDEO EXCLUSIV „Dacă spun 'România', la ce vă gândiți?” Ce i-au răspuns Steffi Graf și Andre Agassi Andreei Esca

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 08:30
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 08:31

Andreea Esca a aflat ce știu Andre Agassi și Steffi Graf despre țara noastră. 

Andre Agassi și Steffi Graf au acceptat invitația Andreei Esca de a oferi un interviu Știrilor PRO TV

Prima întrebare pe care cei mai faimoși soți din lumea tenisului au primit-o a fost legată de România și percepția lor asupra țării noastre.

Andre Agassi, impresionat: „Acum e altceva. Înainte, n-aș fi știut ce să cred despre România.”

„Bună seara! Vă mulţumesc că sunteţi prezenţi la ştirile ProTV, şi că sunteţi prezenţi în România. A fost o seară minunată, a fost o zi minunată ieri. Dacă spun "România", la ce vă gândiţi?”, a fost întrebarea pusă de prezentatoarea Știrilor PRO TV. 

Andre Agassi și Steffi Graf au răspuns diferit, tenismenul american insistând asupra modului plăcut în care a fost surprins de țara noastră și de atmosfera creată de români.

Steffi Graf: „Am crescut admirându-l pe Ion Țiriac. Pe Ilie Năstase l-am cunoscut pe teren și în afara lui.”

Germanca, pe de altă parte, a vorbit despre amintirile pe care și le-a reîmprospătat, venind la Cluj-Napoca, și anume amintirea a doi tenismeni mari pe care țara noastră i-a dat: Ilie Năstase și Ion Țiriac. 

ANDRE AGASSI: Acum e altceva. Înainte n-aş fi ştiut ce să cred. După ce am fost aici, mă gândesc la dealuri frumoase, verzi. Vreme frumoasă.... Ştiu că a plouat, dar ultimele două zile au fost perfecte. Şi oameni foarte prietenoşi. A fost o seară minunată datorită oamenilor.

STEFFI GRAF: Au fost multe momente speciale. O arenă plină... Nu mai jucăm în faţa atâtor oameni. Dar şi primirea călduroasă. Am văzut-o pe Simona revenind pe teren, i-am văzut familia emoţionată. Publicul s-a implicat mult. A fost frumos. Deşi a fost prima oară când am venit în România, am crescut admirându-l pe Ion Ţiriac, l-am cunoscut pe Ilie Năstase pe teren şi în afara lui. Am amintiri frumoase cu Ion. M-a ajutat de câteva ori în viaţă.

Andre Agassi și Steffi Graf au vizitat în premieră România cu ocazia Sports Festival 2024, eveniment în care s-au duelat într-un meci demonstrativ cu Simona Halep și Andrei Pavel. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!