VIDEO EXCLUSIV „Ieși în stradă dacă România trece de grupe?” Răspunsul acordat de Simona Halep exclusiv pentru PRO TV și Sport.ro

Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 22 Iunie 2024, 16:59
Data actualizarii: Sambata 22 Iunie 2024, 16:59

Simona Halep, răspuns de zile mari, în exclusivitate pentru PRO TV și Sport.ro. 

Simona Halep a dezvăluit în exclusivitate pentru PRO TV și Sport.ro că nu urmărește „sportul-rege”, fotbalul, chiar dacă a declarat în repetate rânduri că îl idolatrizează pe Gheorghe Hagi.

Halep a afirmat că a văzut documentarul făcut în cinstea „Generației de Aur”, despre care a avut de transmis următoarele impresii: „Mi-a plăcut teribil. Chiar îi admiram cât de serioși și cât de buni atleți erau. Și fizic, și talentați, și cum loveau mingea... mi-a plăcut foarte, foarte mult. Și sper ca noua generație să fie acolo,” a spus fostul număr unu WTA. 

Simona Halep: „Eu sunt pentru astfel de lucruri și îmi place să aplaud performanța, pentru că și mie mi-a plăcut să mă aplaude alții.”

„Nu mă pricep deloc la fotbal. Eu îmi doresc să ajungă cât mai sus. Nu urmăresc, dar le urez succes și știu cât de mult înseamnă această calificare pentru fotbalul românesc și, mai ales, pentru ei, pentru că sunt majoritatea foarte tineri,” a declarat Simona Halep exclusiv pentru PRO TV și Sport.ro. 

Chiar dacă a admis că nu vorbește cu vreun „tricolor”, deși în public a schimbat mesaje cu Ianis Hagi, Simona Halep a explicat ce va face în cazul în care echipa națională a României va reuși să depășească cu brio Grupa E a Campionatului European de Fotbal din Germania și va ajunge în fazele eliminatorii.

Simona Halep, impresionată de reacția populației la victoriile „Generației de Aur” din Mondialul American

„Ai de gând să ieși în stradă pentru ei, dacă reușesc o calificare într-un tur superior?”, a fost întrebată Simona Halep. 

„Chiar am văzut în documentar că toată lumea ieșise în stradă pentru ei. Nu știam. Nu m-am gândit și nici nu mi-am imaginat că a fost așa în anii aceia.

Nu zic 'nu!' Eu sunt pentru astfel de lucruri și îmi place să aplaud performanța, pentru că și mie mi-a plăcut să mă aplaude alții. Posibil să ies, da!”, a răspuns Simona Halep, imaginându-și ce ar face după o calificare a României din grupele UEFA EURO 2024. 

La 30 de ani de la Mondialul american, România a reușit cea mai clară victorie la un turneul final

În urmă cu treizeci de veri, echipa națională a României ajungea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Fotbal din SUA. 

România învingea, suprinzător, Columbia, scor 3-1, după care își asigura calificarea în optimi printr-o victorie semnată în detrimentul gazdelor, scor 1-0. În optimile de finală, „dubla” marcată de Ilie Dumitrescu și contraatacul conturat cu sânge rece de Gheorghe Hagi au adus României victoria împotriva Argentinei, scor 3-2. 

Până în ziua de astăzi, acel succes rămâne cel mai important, în istoria echipei naționale de fotbal masculin. 


REZUMAT VIDEO România - Ucraina 3-0 (17 iunie 2024)


REZUMAT VIDEO România - Ucraina 3-0 (17 iunie 2024) pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!