CTP Cori Gauff Simona Halep Wimbledon Wimbledon 2019 Tenis

WIMBLEDON 2019 | CTP, cucerit de meciul Simonei Halep cu Cori Gauff: "Tactica a fost opusa fata de meciul cu Azarenka! I-a facut mereu asta!"

Simona Halep va juca in sferturi la Wimbledon cu Shuai Zhang.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iulie 2019, 20:16
Data actualizarii: Luni 08 Iulie 2019, 21:08

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Wimbledon dupa o victorie in 2 seturi cu Cori Gauff. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a laudat schimbarea de tactica a Simonei.

"Halep a tratat meciul cu seriozitate, fara pic de aroganta, neconsiderand ca trebuie sa primeasca niste puncte cadou de la adversara pentru simplul motiv ca e Simona Halep. As spune ca Simona a pus saua pe naravasa Cori.

Daca in meciul cu Azarenka a fortat-o pe jucatoarea din Belarus sa greseasca, trimitandu-i mingi lungi si liftate, acum decizia tactica a fost opusa: de cate ori a avut ocazia, a atacat ea. A lovit riscant, a decis sa schimbe ea prima directia, a cautat sa joace decisiv. I-a respins dorinta lui Gauff de a prelua initiativa.

Singurul punct mai slab al Simonei a fost serviciul. A facut duble greseli, iar serviciul doi a fost atacabil" a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Se stiu sferturile de la Wimbledon

Johanna Konta a fost ultima jucatoare care s-a calificat in sferturi la Wimbledon dupa o victorie in 3 seturi cu Petra Kvitova. Astfel, partidele din sferturi vor fi:

Riske - Serena Williams
Strycova - Konta

Svitolina - Muchkova
Halep - Zhang

Modifică setările cookies