"Vreau sa fiu port drapelul Romaniei! Putem sa luam 3 medalii din tenis la Olimpiada!" Simona Halep, planuri marete pentru Romania

Simona Halep spune ca va reprezenta Romania la Jocurile Olimpice din 2020, dupa ce la ultima Olimpiada a refuzat invitatia.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Decembrie 2018, 12:09
Data actualizarii: Marti 04 Decembrie 2018, 20:40

Simona Halep este convinsa sa reprezinte Romania la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dupa ce in 2016 a refuzat invitatia la Rio, pe motiv ca riscul infectarii cu virusul Zika era prea mare.

Halep vrea sa fie port drapelul Romaniei in 2020 si spune ca avem sanse sa obtinem trei medalii din tenis.

  • Vreau sa fiu port drapelul Romaniei! Putem sa luam 3 medalii din tenis la Olimpiada! Simona Halep, planuri marete pentru Romania

"Vreau sa fiu port drapel la Olilmpiada. Mi-ar placea sa fac echipa cu Horia Tecau la dublu mixt. Imi e drag, este din Constanta, am mai jucat impreuna."

"As avea cariera perfecta daca as castiga o medalie la Olimpiada. Vreau sa joc la simplu, la dublu si dublu mixt, nu ar fi imposibil sa luam trei medalii."

Simona Halep va petrece sarbatorile de iarna in Romania, alaturi de familie, si va pleca la turnee la inceputul lunii ianuarie.

Lotul olimpic de tenis al Romaniei, format in urma propunerilor venite din partea Federatiei Romane de Tenis, este alcatuit din urmatorii sportivi: Simona Halep (nr. 1 WTA), Mihaela Buzarnescu (24 WTA), Irina Begu (67 WTA), Ana Bogdan (76 WTA), Sorana Cirstea (85 WTA), Monica Niculescu (100 WTA), Alexandra Dulgheru (147 WTA), Irina Bara (158 WTA), Raluca Olaru (dublu, 44 WTA), Marius Copil (60 ATP), Horia Tecau (dublu, 27 ATP), Florin Mergea (dublu, 576 ATP).

Calificarea acestora la Jocurile Olimpice de la Tokyo va depinde de clasarea lor in ierarhiile mondiale.

Modifică setările cookies