Marti 04 Decembrie 2018, 11:52

"Imi pare rau, am facut o gluma proasta!" Prezentatorul de la Balonul de Aur si-a cerut scuze dupa ce i-a cerut celei mai bune fotbaliste a lumii sa danseze din fund

DJ-ul Martin Solveig a provocat un moment jenant aseara, la gala decernarii Balonului de Aur

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Prezentatorul galei decernarii Balonului de Aur a fost protagonistul unui moment ridicol aseara, cand a intrebat-o pe cea mai buna fotbalista a lumii, norvegianca Ada Hegerberg, daca stie sa faca twerking, adica sa danseze din fund.

Vizibil jenata, Ada Hegerberg a refuzat instant propunerea DJ-ului. In sala, nimeni nu a ras la "gluma" lui Martin Solveig, care a incercat sa treaca repede peste acest moment.

Solveig si-a cerut scuze, intr-un mesaj video publicat pe Twitter. Spune ca a incercat sa faca o gluma si ca nu si-a imaginat ca acest moment va provoca atatea reactii negative.

"Sunt uimit de ceea ce citesc pe internet. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni. A fost o gluma, probabil una proasta si vreau sa imi cer scuze tuturor celor care s-au simtit ofensati."

Atac armat în Strasbourg: cel puțin 2 morţi și 11 răniți. Atacatorul ar fi fost încolţit de poliţie. VIDEO