Simona Halep conferinta de presa simona halep indian wells simona halep sorana cirstea Tenis WTA Romania WTA Indian Wells 2022 Tenis

„O victorie mare pentru mine, mă bucur că îmi găsesc încet-încet ritmul” Simona Halep crede că a jucat perfect primul set cu Sorana Cîrstea

Simona Halep s-a declarat „super mulțumită” de prestația sa în meciul cu Sorana Cîrstea și este recunoscătoare pentru susținerea deosebită primită din partea fanilor români la Indian Wells. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2022, 06:55
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2022, 07:02

Simona Halep a stat doar 3 minute la conferința de presă susținută după eliminarea Soranei Cîrstea în optimile de finală ale turneului WTA 1000 de la Indian Wells. În doar 82 de minute, Halep a cedat doar 5 game-uri în fața compatrioatei sale, învingând-o cu scorul de 6-1, 6-4. 

Analizându-și prestația, sportiva din Constanța a spus următoarele: „Cred că am jucat super bine în primul set. În al doilea set am început să ratez mingi, dar per total a fost un meci bun. Sunt super mulțumită cu victoria și mă bucur de acest meci. 

Simona Halep: „Simt că am jucat perfect în primul set. Mă bucur să lupt pentru fiecare punct.”

Toată lumea se stresează în plus când joacă împotriva unei compatrioate, dar pot să spun că sunt obișnuită. Am jucat de multe ori împotriva româncelor, dar cu Sorana nu am jucat deloc în ultimii 12 ani

A fost ceva nou, nu știam la ce să mă aștept. Ne-am antrenat doar de câteva ori, dar simt că am jucat perfect în primul set. Al doilea set a fost mai greu, pentru că am ratat mingi, iar ea a început să joace mai bine, dar o văd ca pe o victorie mare pentru mine,” a explicat Simona Halep. 

„Sunt bucuroasă că am putut juca astfel și că am putut încheia în minim de seturi. Mă bucur că îmi găsesc încet-încet ritmul. Simt bucurie, concurând și luptând pentru fiecare punct,” a adăugat Simona Halep, lăsând de înțeles că se face pași potriviți în a-și reatinge potențialul maxim

Simona Halep, despre fanii români care o susțin pretutindeni

„Orice meci a fost greu la acest turneu, dar acum vor deveni și mai complicate.

Simt un sprijin grozav din partea românilor, oriunde joc, dar aici e deosebit, pentru că vin mulți români la meciuri.  Am amintiri frumoase cu acest turneu și mă simt minunat când vin aici. 

E o plăcere să joc la Indian Wells și sunt super fericită că pot să mai joc un meci,” a spus Simona Halep, afișându-se recunoscătoare pentru susținerea primită din partea românilor.

„Mă aștept la o luptă grea. Ultima dată ne-am întâlnit tot aici. Voi urmări puțin meciul ei și mă voi pregăti, dar acum vreau să mă bucur de acest rezultat și să mă relaxez. Mai e mult până mâine,” a completat SImona Halep, în final, vorbind despre sfertul de finală pe care îl va disputa contra Petrei Martic joi-dimineața, după miezul nopții. 

Modifică setările cookies