VESTE URIASA pentru Simona Halep! Va fi portdrapelul Romaniei la Olmipiada din 2020! Anuntul momentului

Simona Halep Portdrapel Tenis VESTE URIASA pentru Simona Halep! Va fi portdrapelul Romaniei la Olmipiada din 2020! Anuntul momentului
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Octombrie 2019, 22:14
Data actualizarii: Miercuri 23 Octombrie 2019, 22:18

Conducerea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a decis: Simona Halep va fi portdrapelul Romaniei la Olimpiada din 2020.

Simona Halep a fost propusa de Presedintele Comitetului Olimpic Roman pentru pozitia de portdrapel al Romaniei la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo.

Mihai Covaliu a pronuntat numele Simonei Halep in vederea stabilirii sportivului care va purta steagul tarii noastre la Ceremonia de Deschidere a Olimpiadei de Vara Japoneze.

Simona Halep si-a dorit sa devina portdrapel al Romaniei la Jocurile Olimpice


"S-a vorbit si, evident, Simona Halep este unul dintre sportivii emblematici ai Romaniei. Exista o procedura care va fi urmata si de aceasta data, la fel ca la precedentele editii ale Jocurilor Olimpice. Simona Halep va fi propusa ca portdrapel al Romaniei la Tokyo, iar Comitetul Executiv al COSR urmeaza sa valideze aceasta propunere", a declarat Mihai Covaliu la vernisajul expozitiei de fotografie a canotorului Sergiu Bejan.

"Pentru mine e o onoare sa fac parte din acest lot olimpic. Cred ca e cea mai mare realizare pentru toti sportivii, aceea de a-ti reprezenta tara. Cu siguranta va fi un moment deosebit, asa cum a fost si la Londra. E o emotie diferita si sper sa am parte de ea in 2020,” a declarat Simona Halep. 

"Vreau sa-mi exprim public dorinta de a fi portdrapel in 2020, daca o sa merit, iar cei care decid vor crede ca pot fi portdrapel. Ar fi o mare bucurie", spunea Simona Halep in 2018.  

Simona Halep: „Obiectivul meu principal este Olimpiada din 2020.”


"Obiectivul meu principal e Olimpiada, imi doresc o medalie! Vreau sa aduc o medalie anul viitor sa ne bucuram cu totii de ea,” a spus Simona Halep dupa ce a castigat titlul la Wimbledon in acest an. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!