Veste excelenta pentru Romania: Jelena Jankovici nu vine la Fed Cup! Romania aliniaza Generatia de Aur la tenis feminin:

Autor: Sport.ro
Miercuri 09 Aprilie 2014, 15:00

	Veste excelenta pentru Romania: Jelena Jankovici nu vine la Fed Cup! Romania aliniaza Generatia de Aur la tenis feminin:

Meciurile de la intalnirea Romania - Serbia din Fed Cup se joaca pe 19 si 20 aprilie.

Jelena Jankovici, cea mai bine clasata jucatoare de tenis din Serbia (locul 9 WTA), nu face parte din lotul pentru partida cu Romania, din playoff-ul Grupei Mondiale II de la Fed Cup, anunta site-ul oficial al Federatiei Sarbe de Tenis.

Capitanul nejucator Dejan Vrajnes a convocat urmatoarele jucatoare: Ana Ivanovici (locul 12 in clasamentul de simplu), Bojana Jovanovski (39 la simplu), Jovana Jaksici (106 la simplu) si Nina Stojanovici (991 la simplu).

Echipa Romaniei este formata din Simona Halep, locul 5 WTA, Sorna Cirstea, locul 27 WTA, Monica Niculescu, locul 78 WTA (38 la dublu), Irina-Camelia Begu, locul 119 WTA (67 la dublu), adica Generatia de Aur a tenisului feminin romanesc.

Din lotul largit mai fac parte Alexandra Cadantu, locul 61 WTA, Alexandra Dulgheru, locul 131 WTA, si Raluca Olaru, locul 64 WTA la dublu.

Intalnirea dintre Romania si Serbia va avea loc pe 19 si 20 aprilie, la Arenele BNR din Bucuresti. Partida se va desfasura dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri, dupa cum urmeaza:

- sambata, 19 aprilie, se joaca doua partide de simplu (Simona Halep si Sorana Carstea vor repezenta Romania in partidele de simplu)

- duminica, 20 aprilie, se joaca celelalte doua partide de simplu si, doar daca este nevoie, si partida de dublu (perechea Begu - Niculescu va reprezenta Romania la dublu)

Echipa care va castiga intalnirea, va accede in Grupa Mondiala II.

BILETE DE 60 SI 95 DE LEI LA INTALNIREA ROMANIA - SERBIA DIN FED CUP

Un bilet pentru o zi la meciurile Romania - Serbia din Cupa Federatiei, ce se vor disputa la 19 si 20 aprilie la Arenele BNR, va costa 60 de lei, in timp ce un abonament pentru inteaga intalnire va costa 95 de lei.

Tichetele vor putea fi achizitionate de pe biletetenis.ro, urmand ca din 14 aprilie acestea sa poata fi cumparate si de la Arenele BNR.

Biletul si abonamentul vor include accesul la toate meciurile disputate pe terenul central al Arenelor BNR.

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies