US OPEN 2019 | Adversari dificili pentru Horia Tecau si Monuca Niculescu in proba de dublu! Ashleigh Barty sta in calea Monicai

US OPEN 2019 | Adversari dificili pentru Horia Tecau si Monuca Niculescu in proba de dublu! Ashleigh Barty sta in calea Monicai

Tragerea la sorti a fost nemiloasa pentru jucatorii romani la dublu.

Horia Tecau si Monica Niculescu, partenerii lui Jean-Julien Rojer, respectiv Margaritei Gasparyan in proba de dublu si-au aflat oponentii din primul tur de la US Open.

Pe tabloul de dublu masculin, perechea Horia Tecau & Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 5 la castigarea turneului se va duela cu duo-ul 100% francez format din Jeremy Chardy si Fabrice Martin.

Niculescu si Gasparyan, fata in fata cu Azarenka si Barty

Monica Niculescu, care face echipa cu rusoaica Margarita Gasparyan, le va avea ca adversare pe Viktoria Azarenka (#25 WTA la dublu) si Ashleigh Barty (#19 WTA la dublu si #2 la simplu), favoritele numarul 8 la castigarea Openului American in proba de dublu feminin.

Sunt doua trageri la sorti nu tocmai dintre cele mai usoare, dar Horia Tecau si Jean-Julien Rojer pornesc ca favoriti in acest prim tur la New York City.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Cine va sta în carantină la intrarea în România
BRAT

Modifică setările cookies