Tenis

Vedeta tenisului mondial a ajuns la PUSCARIE dupa ce si-a batut nevasta! Autoritatile au dezvaluit totul

 

Numarul 27 ATP se confrunta cu acuzatii de violenta in familie si va fi judecat la finalul anului.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Mai 2020, 16:49
Data actualizarii: Duminica 24 Mai 2020, 17:01

Numarul 27 ATP, Nikoloz Basilashvili, a fost arestat si se va prezenta in fata instantei la sfarsitul acestui an, pentru acuzatii de violenta asupra fostei sale sotii. Procuratura din Georgia a confirmat ca starul din tenis a fost arestat pe 22 mai, la o zi dupa incident.

Totul ar fi avut loc la marginea orasului Tbilisi, unde Basilashvili a fost acuzat ca si-a agresat fizic fosta sotie. In urma arestarii, georgianul a platit o cautiune de aproape 30 de mii de euro. Desi va fi judecat cu propunere de arestare definitiva, avocatul sau spune ca Basilashvili e nevinovat.

"Neaga toate acuzatiile. Nu exista nici o dovada in acest caz. Toata lumea spune ca este violenta. Pentru noi, cei care il cunoastem pe Niko, este incredibil. Intotdeauna cand doi soti se despart exisat un dezacord.", a spus Irma Tchkadua, avocatul tenismenului.

Nikoloz Basilashvili are trei titluri ATP SI 15 titluri in turneele Challenger. A reusit patru victorii impotriva jucatorilor din top 10 ATP si se afla intr-o plina ascensiune.

Modifică setările cookies