Dragoș Nicolae Mădăraș Agentia Internationala a Integritatii in Tenis Tenis ATP Tenis

Un alt tenismen cu origini române suspendat din tenis de ITIA: pentru ce a fost condamnat Dragoș Nicolae Mădăraș

Tenismenul născut în Deva a fost suspendat provizoriu din tenis de către Agenția Internațională a Integrității în Tenis. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 15:15
Data actualizarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 15:26

Dragoș Nicolae Mădăraș ocupă locul 220 în clasamentul ATP, la 26 de ani, dar sportivul suedez cu origini române își vede întreruptă brusc activitatea în circuitele ATP și ITF. 

Jucătorul născut în Deva în 1997 a fost suspendat din tenis de către Agenția Internațională a Integrității în Tenis, în baza articolului F.3.b.i.1., care preciează că persoana în cauză a eșuat în a se conforma cu o cerință exprimată de oficialii ITIA. 

Dragoș Mădăraș, suspendat provizoriu din tenis

Decizia va fi analizată inclusiv de Programul Anti-Corupție al Tenisului, dar stipulează că Dragoș Mădăraș va avea accesul interzis - ca jucător ori spectator - la orice competiție organizată de forurile care conduc tenisul. 

Jucătorul a făcut apel, dar acesta a fost respins de Richard McLaren în data de 22 septembrie, ofițer independent anti-corupție sportivă, notează ITIA

Locul 191 reprezintă cea mai înaltă clasare semnată de Dragoș Mădăraș în clasamentul ATP. În întreaga sa carieră, Mădăraș a câștigat din tenis suma totală de $184,696, potrivit site-ului oficial ATP. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!