Simona Halep fed cup klaus iohannis Tenis

Surpriza pentru Simona Halep la vestiare dupa prima victorie a Romaniei la FED CUP. Cu cine s-a intalnit la finalul meciului

Simona Halep a castigat primul meci al Romaniei de la Fed Cup cu 6-2, 6-1 cu Espinosa. A avut si un suporter special in tribune.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Februarie 2015, 14:48
Data actualizarii: Sambata 07 Februarie 2015, 15:31

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent la meciul Simonei Halep de la Fed Cup. Acesta a facut asa cum a promis - a cantat imnul la inceput, din loja sa.

La finalul meciului inainte ca presedintele Klaus Iohannis sa plece, a trecut pe la vestiare, unde a salutat-o si a felicitat-o pe Simona pentru victorie.

Simona Halep a povestit la conferinta de presa de dupa meci acest moment: "Sunt foarte mandru de mine, a venit la vestiar si ne-a felicitat. A fost incredibil sa joc cu presedintele Romaniei in tribuna."

Simona Halep a vorbit despre acest prim meci si pe teren:

"Pot sa spun ca am avut emotii foarte mari, foarte multi oameni au venit sa ne vada, sa ne sustina si vreau sa le multumesc foarte mult. Ati fost super astazi. Vreau sa ii multumesc si domnului Iohannis ca a venit sa ne sustina. Multumim tuturor celor care au venit, sunt bucuroasa ca am reusit sa castig in 2 seturi, clar. Am facut un joc bun si ma pregatesc pentru cel de maine."

"Cred ca am fost destul de agresiva, am jucat in stilul meu, am servit destul de bine in unele momente, am returnat bine. Cred ca am avut o tactica buna si m-am miscat si bine. Sunt fericita ca am putut sa joc un tenis bun in fata acestor oameni.", a declarat Simona Halep la finalul meciului cu Espinosa, castigat cu 6-2, 6-1.

Modifică setările cookies