Simona Halep halep Ion Tiriac Tenis

"Am vrut sa o IMPUSC pe Simona Halep". Ion Tiriac, declaratie bizara despre parcursul Simonei in 2014 :) De ce s-a suparat pe ea

Fost mare jucator, antrenor si manager de tenis, acum doar consilier neoficial al Simonei Halep, Ion Tiriac pune mult suflet in relatia cu tanara jucatoare. Tiriac spune ca vrea sa o vada pe Simona castigand un Grand Slam, dar ca aceasta "l-a suparat" in 2014.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Februarie 2015, 08:54
Data actualizarii: Vineri 06 Februarie 2015, 09:08

Miliardarul Ion Tiriac nu ezita niciodata in a-si face timp pentru a urmari partide de tenis sau pentru a o ajuta cu sfaturi pe "febletea sa", Simona Halep.

Apropiat al tinerei jucatoare, Tiriac are o relatie speciala cu aceasta si spune ca spera sa o vada intr-o zi ridicand un trofeu de Grand Slam deasupra capului.

Un glumet, la fel ca si bunul sau prieteni Ilie Nastase, Tiriac a iesit la rampa cu o declaratie bizara, atunci cand a vorbit despre parcursul Simonei Halep din 2014.

Ion Tiriac s-a declarat incantat de evolutia tinerei sportive, dar spune ca aceasta trebuie sa scape de complexele pe care le are in fata Mariei Sharapova. Acesta a declarat la Digisport ca "s-a suparat" pe Simona Halep dupa finala pierduta in fata rusoaicei la Roland Garros.

"Simona are o problema cu rusoaica. Poate nu-i va mai face cadouri, cum a fost finala de la Roland Garros. N-am vrut sa o impus la Madrid, dupa finala pierduta acolo, dar am vrut sa o fac mai tarziu, dupa Roland Garros! De ce? I-a facut cadou doua finale. Era mare lucru daca mie-mi flutura staegul Romaniei timp de un an la Roland Garros", a spus Ion Tiriac.

Halep a pierdut anul trecut finalele de la Madrid, turneu al carui patron este chiar Ion Tiriac, si Paris, de fiecare data in fata Sharapovei. Aceasta nu a invins-o niciodata pe rusoaica.

De altfel, din cele 5 infrangeri suferite in fata Sharapovei, 3 au avut loc in 2014.

Modifică setările cookies