"Sunt cu moralul la pamant!" Primele cuvinte ale Simonei Halep dupa dezastrul de la Australian Open

"Sunt cu moralul la pamant!" Primele cuvinte ale Simonei Halep dupa dezastrul de la Australian Open

Simona Halep a ratat primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, dupa ce a fost eliminata din primul tur de o sportiva venita din calificari.

Halep a declarat dupa infrangere ca are moralul la pamant dupa ce sezonul a inceput cu o accidentare, iar acum a racit:

"Cred ca nu a fost ziua mea buna, dar trebuie s-o felicit, deoarece cred ca a jucat foarte bine. A jucat fara teama si a lovit fiecare minge, a avut un ritm bun. Eu cred ca am lovit prea scurt in primul set, apoi ea m-a dominat, deoarece simtea mingea foarte bine."

"Am incercat sa schimb, sa raman in meci. La 3-1 in setul secund am avut sansa sa trimit meciul in decisiv, dar nu s-a intamplat asta. A fost mai buna astazi. E dificil, sunt cu adevarat dezamagita. Dar este doar o zi, un singur meci. Maine este o zi noua. Trebuie sa privesc inainte si sa raman motivata. Mai am multe meciuri, e abia inceputul"

"Nu am resimtit nicio durere astazi. Am avut multe probleme in ultima vreme, sunt cu moralul la pamant, deoarece am fost foarte bolnava cand am fost in Romania. Apoi am venit aici si am avut probleme la tendon. E dificil sa fiu suta la suta pozitiva. Am facut tot ce am putut astazi, atat s-a putut. Sunt dezamagita, evident.", a declarat Simona Halep.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies