Tenis

SPERANTA pentru care s-a apucat de tenis! Ascensiunea incredibila a Simonei Halep! Unde era in urma cu 10 luni:

Simona Halep joaca in prima sa finala de Grand Slam la senioare, un vis pe care il are de cand s-a apucat de sport.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Iunie 2014, 08:27
Data actualizarii: Vineri 06 Iunie 2014, 08:28

Maria Sharapova este ultimul obstacol in calea fericirii pentru Simona Halep. O bucurie imensa si un vis la care s-a gandit din primul moment in care a pus mana pe racheta de tenis.

10 LUNI SUPERBE

In august 2013, Simona nu reprezenta mare lucru in tenis, mai ales ca linie de clasament. Nu castigase trofee importante si nu avea in palmares mari victorii. Insa dorinta, munca si determinarea au facut ca romanca sa ajunga pe locul 3 mondial, garantat dupa calificarea in finala de la Roland Garros.

"E greu, e foarte greu sa ajungi acolo, dar se poate. Trebuie sa muncesti mult. Dar daca as avea de ales intre un loc 1 in lume si sa castig un Grand Slam, as alege sa castig Grand Mare Slam. Cand eram la junioare, obiectivul a fost sa castig la Roland Garros, acesta era visul. L-am implinit.

Asa as vrea si la seniori. Dar e foarte greu. Trebuie sa ma apropii, pentru ca momentan sunt departe, dar voi munci. Oricum, vreau sa castig un turneu de Grand Slam", spunea Simona in urma cu 10 luni. Declaratia de atunci arata cat de mult a crescut ca joc si mentalitate, iar acum e la un pas de a-si implini visul.

Finala Roland Garros se va juca sambata, de la ora 16.00 si o va pune pe Simona fata in fata cu Maria Sharapova, locul 8 mondial.

Modifică setările cookies