Simona Halep Halep video Simona Halep - Paula Badosa Tenis

VIDEO Simona Halep, vintage. Ce lecție, ce lovitură spectaculoasă! Cum a reușit constănțeanca primul break al partidei cu Badosa 

Constănțeanca a amintit prin stilul etalat cu jucătoarea din Spania de parcursul excelent din 2019, când a devenit campioană la All England Club. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Iulie 2022, 19:57
Data actualizarii: Luni 04 Iulie 2022, 20:16

Simona Halep a învins-o pe Paula Badosa, scor 6-1, 6-2, pe Centre Court de la All England Club,  sferturile de finală și s-a calificat în sferurile de finală de la Wimbledon 2022. 

Încrezătoare în loviturile sale și cu o deplasare formidabilă în teren, constănțeanca antrenată de Patrick Mouratoglou a început meciul cu Badosa dominându-și autoritar adversara. 

VIDEO cu momentul în care Simona Halep a realizat primul break al partidei cu Badosa 

A tăiat aerul cu pumnul de fiecare dată când a reușit o lovitură de manual și a mărșăluit spre câștigarea actului inaugural, scor 6-1. Unul dintre semnele care au arătat că Halep se află într-o formă senzațională s-a produs în cel de-al treilea game al primului set. 

Simona a concretizat la 1-1 întâia minge de break de care a beneficiat, cu un passing shot de rever uriaș. Fostul lider WTA a valorificat mingea de break și a fost prima care a rupt ritmul servei în partida jucată luni seara, la Londra, în optimile de finală ale celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului. 

A fost un start lansat, care i-a ridicat nivelul mental pentru o partidă de anduranță contra unei adversare, de multe ori ca un robot de returnat mingi. 

  • Paula Badosa şi Simona Halep au mai fost adversare o dată, tot în acest an, la Madrid, în turul al doilea. Atunci, Halep s-a impus cu scorul de 6-3, 6-1.
  • Simona a câștigat turneul de la Wimbledon în 2019, când a învins-o în finală, în 55 de minute pe Serena Williams. 

Modifică setările cookies