Barcelona Franck kessie Spania

OFICIAL Doi dintr-o lovitură! Barcelona a prezentat încă un transfer, după Franck Kessie

Barcelona a prezentat primele transferuri ale perioadei de mercato.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Iulie 2022, 17:41
Data actualizarii: Luni 04 Iulie 2022, 17:43

UPDATE: Barcelona a prezentat și cel de-al doilea transfer al verii! Andreas Christensen (26 de ani) de la Chelsea a semnat cu Barcelona un contract valabil până în 2026. Presa internațională a scris încă de acum câteva luni despre acordul dintre cele două părți, dar danezul a fost prezentat abia acum, după ce i-a expirat contractul cu gruparea londoneză.


Franck Kessie (25 ani) a fost anunțat oficial drept noul jucător al Barcelonei, venit din postura de fotbalist liber de contract, după despărțirea de AC Milan. Catalanii au anunțat transferul mijlocașului prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial, în care anunțau că prezentarea sa oficială va avea loc miercuri, atunci când se va organiza și o conferință de presă. 

Franck Kessie, prezentat oficial la FC Barcelona

„Jucătorul vine liber de contract după despărțirea de AC Milan și va semna o înțelegere valabilă până pe 30 iunie 2026 și va avea o clauză de reziliere de 500 de milioane de euro”, se arată în comunicatul clubului. 

Gruparea blaugrana a postat și un clip de la un meci amical dintre AC Milan și Barcelona, alături de descrierea: „Franck Kessie este...mijlocașul total!” 

  • 45 de milioane de euro este cota lui Franck Kessie conform Transfermarkt. 
  • Stella Club, Atalanta, Cesena și AC Milan sunt echipele pentru care a mai evoluat mijlocașul. 
  • 223 de meciuri a jucat pentru AC Milan, având 37 de goluri și 16 assist-uri. 
Modifică setările cookies