Simona Halep - Paula Badosa optimi simona halep optimi Wimbledon 2022 Wimbledon 2022 Tenis

VIDEO Simona Halep - Paula Badosa 6-1, 6-2, în optimile Wimbledon. Meci colosal făcut de Simona Halep, care elimină favorita #4 în timp record

Simona Halep a dispus de Paula Badosa, scor 6-1, 6-2, într-un meci blitz din optimile turneului de la Wimbledon, încheiat după numai 59 de minute. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Iulie 2022, 19:00
Data actualizarii: Luni 04 Iulie 2022, 20:23

Simona Halep - Paula Badosa 6-1, 6-2 în optimile turneului de la Wimbledon

Simona Halep - Paula Badosa 6-1, 6-2. Game, set & meci, Simona Halep! Partida se încheie cu o eroare neforțată comisă de Paula Badosa, dar meritul îi aparține Simonei Halep, care a menținut constant pe durata celor 59 de minute un nivel ridicat de agresivitate și inițiativă în joc.

De aplaudat, curajul Simonei Halep de a risca mult la fiecare lovitură, luând majoritatea mingilor în urcare. 59-33, raportul total al punctelor câștigate, numere care confirmă cu claritate superioritatea româncei. 

Simona Halep - Paula Badosa 6-1, 5-2. Hold, Simona Halep, care după numai 56 de minute de joc mai are nevoie de un singur game pentru a accede în faza sferturilor de finală la Wimbledon.  

Simona Halep - Paula Badosa 6-1, 4-2. Break, Simona Halep! Paula Badosa pierde prima serviciul în setul doi, iar Simona Halep poate face un pas enorm înspre victorie cu un hold în următorul game.

Simona Halep - Paula Badosa 6-1, 3-2. Simona Halep trece din nou în avantaj, păstrând nivelul de joc constant, la nivel înalt. De urmărit cum va reacționa Paula Badosa în următoarele game-uri, în care are datoria de a rezista ritmului impus de Simona Halep pentru a putea păstra șanse reale la calificare. 

Simona Halep - Paula Badosa 6-1, 2-2. Game apropiat în prelungiri de Badosa, dar îmbucurător rămâne faptul că Simona Halep își menține ridicat nivelul de agresivitate, în ciuda primelor riposte solide ale Paulei Badosa. 

Simona Halep - Paula Badosa 6-1, 2-1. Minge de break salvată de Simona Halep, care continuă să aibă procentaj de 100% în game-urile pe propria servă. 

Simona Halep - Paula Badosa 6-1, 1-1. Hold, Paula Badosa, care întrerupe o serie de 7 game-uri câștigate consecutiv de Simona Halep. 

Simona Halep - Paula Badosa 6-1, 1-0. Game confortabil făcut de Simona Halep în start de set doi, iar partida pare să continue în același mod precum a decurs în manșa întâi. 

Simona Halep - Paula Badosa 6-1. Game & set, Simona Halep! Primă manșă încheiată în doar 23 de minute în favoarea Simonei Halep, care a luat majoritatea mingilor rapid, neoferindu-i spanioloaicei nici măcar minimul de timp de reacție.

Ferocitatea româncei a fost suplimentată de erorile neforțate dese ale Paulei Badosa, care a dat senzația de frustrare și lipsă de concentrare în final de set. 

Simona Halep - Paula Badosa 5-1. Simona Halep ajunge la 14 puncte câștigate din ultimele 16, reușind un nou game fără punct pierdut, iar Paula Badosa la 10 erori neforțate. Românca exploatează eficient forehandul spanioloaicei, iar tempo-ul impus o sufocă pe iberică. 

Simona Halep - Paula Badosa 4-1. O nouă lovitură direct câștigătoare semnată de Halep cu reverul în cross, pentru a reuși al doilea break pe serviciul Badosei, de data asta la zero. 

Simona Halep - Paula Badosa 3-1. Montată, Simona Halep depășește cu brio primele emoții avute pe propria servă și confirmă break-ul. 

Simona Halep - Paula Badosa 2-1. Passing shot de rever uriaș, reușit de Simona Halep la minge de break, iar sportiva din țara noastră este prima care rupe ritmul servei în această partidă. 

Simona Halep - Paula Badosa 1-1. Hold la cincisprezece pentru Simona Halep, într-un start de meci de tatonare lipsit de puncte lungi, în care jucătoarea aflată la retur încearcă să distingă primele trasee ale serviciilor oponentei. 

Simona Halep - Paula Badosa 0-1. Game alb reușit de spanioloaică, în debutul meciului. 


Simona Halep (30 ani, 18 WTA) s-a impus fără probleme în meciul cu Magdalena Frech (24 ani, 92 WTA), scor 6-4, 6-1, în turul trei al competiției. 

Tenismena română se va duela cu Paula Badosa (24 ani, 4 WTA) în optimile de la Wimbledon, adversară cu care s-a mai întâlnit o singură dată, în acest an, în turneul de la Madrid. Atunci, Simona Halep, pe care Badosa a spus în repetate rânduri că o admiră, s-a impus în minimum de seturi, fără mari probleme, 6-3, 6-1. 

Când se joacă meciul Paula Badosa-Simona Halep din optimile de la Wimbledon 2022

Organizatorii competiției din Londra au stabilit ca meciul dintre Paula Badosa și Simona Halep, din optimile de la Wimbledon 2022 să se dispute luni, 4 iulie, pe terenul central, în jurul orei 17:30.

Este al doilea meci programat pe respectiva arenă, după duelul dintre Nick Kyrgios și Brandon Nakashima, din optimile turneului masculin.

Simona Halep: "A doua săptămână e mai grea!"

"A fost un meci bun. E întotdeauna dificil să joci pe iarbă, iar astăzi, vântul nu a făcut meciul ușor, dar mă bucur că m-am calificat. E o plăcere să joc la Wimbledon. Am amintiri grozave de aici și încerc să mă bucur de fiecare zi în parte. 

Mă ajută mult că am câștigat turneul, îmi dă mare încredere, dar fiecare oponentă e dificilă. Vreau să o iau meci cu meci, ăsta e lucrul cel mai bun pe care pot să îl fac.

A doua săptămână e mai grea, dar și prima, din cauza emoțiilor. Acum am ajuns în a doua săptămână și abia o aștept, mai ales că voi juca din nou sub privirile acestui public grozav", a spus Simona Halep după a treia victorie semnată în actuala ediție a competiției de pe iarba londoneză. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!