Simona Halep World Tennis League Tenis

Simona Halep se întoarce pe terenul de tenis! World Tennis League, primul turneu la care participă după operația la nas! Nume mari anunțate 

„World Tennis League” este o competiție revoluționară a tenisului care se desfășoară în perioada 19-24 decembrie 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 18:11
Data actualizarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 18:12

Simona Halep (31 ani) anunța la jumătatea lunii septembrie că nu va mai participa la niciun turneu oficial în 2022, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la nas, atât de ordin estetic, cât și din punct de vedere al sănătății. Deși nu mai participă la vreo competiție majoră, tenismena poate fi văzută pe teren în luna decembrie. 

Fostul lider WTA se întoarce în luna decembrie pe terenul de tenis, după ce medicii i-au recomandat o perioadă de recuperare de trei luni. Simona Halep va merge în Africa de Sud, la Johannesburg, la „Africa Cares Tennis Challenge”, care se desfășoară pe 3 și 4 decembrie. 

Simona Halep, alături de Novak Djokovic și Iga Swiatek în Dubai 

Pe lângă turneul din Africa de Sud, Halep va merge și în Dubai, la „World Tennis League”, competiție aflată la prima ediție, care vine și cu un format de-a dreptul inedit. 16 sportivi participă la acest turneu, iar printre numele confirmate se află liderul WTA Iga Swiatek și Novak Djokovic. 

Jucătorii se împart în 4 echipe mixte, iar meciurile de la simplu, dublu și dublu mixt se desfășoară în formatul a doua seturi, urmate de un super tie-break până la 10 în cazul în care rezultatul este unul de egalitate. Echipele cu cele mai bune rezultate în primele faze ale turneului se duelează și în finala competiției care se desfășoară pe Coca Cola Arena. 

Modifică setările cookies