Simona Halep, Roland Garros | Cum o MOTIVEAZA Darren Cahill pe Simona sa castige primul Grand Slam! Australianul si-a dezvaluit secretele!
Joi 31 Mai 2018, 19:48

Simona Halep, Roland Garros | Cum o MOTIVEAZA Darren Cahill pe Simona sa castige primul Grand Slam! Australianul si-a dezvaluit secretele!

Vezi aici toate fazele de la Simona Halep - Taylor Townsend!

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

Simona Halep vrea sa castige primul Grand Slam din cariera la Roland Garros 2018.

Dupa doua incercari esuate la Paris, Halep si Cahill spera ca anul acesta este anul in care vor reusi impreuna cea mai mare performanta de pana acum.

Halep a pierdut finala anul trecut cu Jelena Ostapenko, dupa ce a facut un turneu impresionant. Imaginile de atunci il ajuta pe Cahill sa o motiveze pe Simona la turneul de anul acesta.


"Pentru a alunga presiunea de pe umerii Simonei, folosesc foarte mult imaginile video. Ii arat Simonei cat de bine a jucat aici anul trecut, cat de mult ii place acest loc, cat de bine se misca pe teren si cum a reusit sa treaca peste momentele dificile.

Imaginile video sunt o modalitate buna pentru a-i arata cat de bine se poate descurca, pentru ca, uneori, jucatorii de tenis au tendinta de a uita asata", a spus Darren Cahill la Paris.

Halep si Townsend joaca acum in turul doi la Roland Garros! Vezi aici toate fazele
 Iohannis, despre o eventuală OUG: Mare grijă, societatea civilă trebuie să stea în alertă. Să protestăm