Simona Halep WTA Linz Tenis

Simona Halep a făcut anunțul în privința turneului de la Linz 

Simona Halep a pierdut duminică finala turneului Transylvania Open.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 10:01
Data actualizarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 10:15

Simona Halep nu ştie sigur dacă va participa la turneul de la Linz, programat între 6 şi 12 noiembrie, competiție la care s-a înscris săptămâna trecută.

Simona Halep a făcut anunțul în privința turneului de la Linz 

"În momentul ăsta da, pot spune că voi juca acolo, dar vreau să văd şi cum sunt cu spatele, pentru că m-am chinuit câteva zile de când s-a întâmplat blocajul. Mă voi odihni două zile şi după aceea voi lua o decizie", a mai spus ea.

  • Simona Halep

Simona Halep, principala favorită, a fost învinsă de estoniana Anett Kontaveit cu 6-2, 6-3, duminică, în finala turneului Transylvania Open (WTA 250), găzduit de BT Arena din Cluj-Napoca şi dotat cu premii totale de 235.238 de dolari.

"Turneul a fost organizat foarte bine, m-am simțit binevenită, a fost o săptămână bună pentru mine. Îmi pare rău, Ons, că a trebuit să-ți fac asta. Abia aștept anul viitor, sper să ne calificăm ambele la Turneul Campioanelor”. a declarat Anett Kontaveit (14 WTA) în discursul învingătoarei din timpul ceremoniei de premiere. 

Simona Halep, pe locul 22 WTA

Începând de azi, Simona Halep va ocupa locul 22 WTA, cu 2587 de puncte, căzând sub Emma Răducanu (21 WTA, 2627 de puncte), dar rămânând peste Bianca Andreescu (24 WTA) în ierarhia mondială. 

Modifică setările cookies