VIDEO „Toni, mulțumesc că ești în viața mea!” Simona Halep, discurs emoționant la finalul nefericit al Transylvania Open

Simona Halep Toni Iuruc Simona Halep Transylvania Open Tenis WTA Romania Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 19:08
Data actualizarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 19:11

Simona Halep i-a mulțumit soțului Toni Iuruc, în cadrul discursului învinsei, ținut la ceremonia de premiere. 

Simona Halep (18 WTA) a fost învinsă de Anett Kontaveit (14 WTA) în ultimul act al Openului Transilvaniei, scor 6-2, 6-3, în doar 69 de minute de joc. Este primul turneu WTA organizat în România la care jucătoarea din Constanța ia parte fără să îl încheie ținând trofeul în brațe. 

În cadrul ceremoniei de premiere, Simona Halep și-a admis cu mare eleganță inferioritatea în aceastsă finală, lăudând-o pe estona Anett Kontaveit pentru prestația foarte solidă. 

Simona Halep: „Anett, m-ai zdrobit! Meriți să fii la Turneul Campioanelor.”


„Anett, m-ai zdrobit! Baftă la Turneul Campioanelor, meriți să fii acolo. Am avut o săptămână uimitoare, a fost un an greu pentru mine. Să fiu sinceră, nu m-am așteptat să joc atât de bine aici, dar acasă mă simt în siguranță, în control. E o onoare să joc acasă într-un turneu atât de frumos. 

Le mulțumesc organizatorilor, turneul arată bine și vă urez noroc în următorii ani. Sunt tristă, pentru că nu am putut câștiga, dar Anett a fost prea bună astăzi. Voi reveni la anul!” a declarat Simona Halep în discursul învinsei. 

„Pentru că e primul discurs pe care îl țin în acest an, îi mulțumesc și soțului meu. Mulțumesc că ești în viața mea,” i-a transmis Simona Halep lui Toni Iuruc, care s-a aflat în Royal Box pentru a-și urmări soția în acest ultim act. 

Simona Halep va mai participa la un turneu în finalul acestui sezon, urmând să se deplaseze la Linz, Austria pentru întrecerea din săptămâna 6-12 noiembrie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!