Simona Halep, sinceră: „Anett, m-ai zdrobit!” Kontaveit, cuvinte frumoase pentru româncă: „Ești un model, te admir!”

Simona Halep Transylvania Open Anett Kontaveit campioana Transylvania Open Simona Halep Anett Kontaveit finala Tenis WTA Cluj Tenis WTA Romania Tenis Simona Halep, sinceră: „Anett, m-ai zdrobit!” Kontaveit, cuvinte frumoase pentru româncă: „Ești un model, te admir!”
Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 19:21
Data actualizarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 20:26

Anett Kontaveit a declarat că o admiră de foarte mulți ani pe Simona Halep, pe care o consideră un model de urmat în WTA. 

Anett Kontaveit a câștigat Transylvania Open fără să piardă set și a reușit să se califice la Turneul Campioanelor de la Guadalajara, întrecând-o în clasament pe tunisianca Ons Jabeur. În finală, Kontaveit a dispus de Simona Halep, scor 6-2, 6-3 în 69 de minute de joc.  

„Nu am cuvinte. Săptămâna asta a fost incredibilă. Simona, ești un model, te-am admirat pentru foarte mulți ani și m-ai bătut de atâtea ori! A fost o onoare să împart terenul cu tine. 

Turneul a fost organizat foarte bine, m-am simțit binevenită, a fost o săptămână bună pentru mine. Îmi pare rău, Ons, că a trebuit să-ți fac asta. Abia aștept anul viitor, sper să ne calificăm ambele la Turneul Campioanelor,” a declarat Anett Kontaveit (14 WTA) în discursul învingătoarei din timpul ceremoniei de premiere. 

Cu o deosebită prezență de spirit, Ons Jabeur a replicat pe Twitter, transmițându-i estonei că îi acceptă scuzele, dar va face și ea deplasarea la Guadalajara, în postura de rezervă care ar putea participa, în cazul în care alte jucătoare se vor accidenta sau, din alte cauze, se vor afla în imposibilitatea de a lua parte la eveniment. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!