Simona Halep antrenament simona halep suspendare simona halep Tenis

FOTO ȘI VIDEO Simona Halep a dat-o pe box! Cum se menține în formă sportiva până la soluționarea cazului de dopaj

Simona Halep ocupă locul 15 în ierarhia mondială, începând cu data de 30 ianuarie.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 18:31
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 18:49

Simona Halep (31 de ani, 12 WTA) nu evită ocaziile de a se menține într-o condiție fizică bună, în așteptarea rezolvării procesului în care este acuzată de dopaj. 

După perioada petrecută în Dubai, în care a combinat perioadele de relaxare cu antrenamente intense similare cu cele efectuate în presezon, în perioada în care colabora cu Darren Cahill, sportiva a revenit în România.

Simona Halep s-a pregătit într-un mod special, trecând la exerciții de box, așa cum se poate observa și în clipul postat pe rețelele de socializare. 

CTP: "Este imposibil ca Simona să scape fără o sancțiune"
 

Simona Halep (31 de ani, 12 WTA) continuă să stea departe de circuitul WTA, în contextul suspendării sale din tenisul mondial cauzate de testul anti-doping cu rezultat pozitiv la Roxadustat. 

La trei luni și o săptămâni de la momentul anunțului oficial făcut de jucătoarea din România, ziaristul Cristian Tudor Popescu este de părere că dubla campioană de Grand Slam din România nu poate să scape fără vreo sancțiune.

"N-am telefon roșu, fir direct cu Simona, ca să știu ce se întâmplă acolo. Vă pot spune doar atât: din ceea ce știu eu – și sunt informat – este imposibil ca Simona să scape fără o sancțiune.

E greu să scape pentru că substanța aceea nu este o substanță obișnuită nici măcar printre substanțele de doping.

Deci, șansa ca acel medicament să fi ajuns întâmplător în sângele ei, adică să spui că a luat un supliment alimentar și era contaminat, e, practic, nulă", a declarat Cristian Tudor Popescu, conform Newsweek. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!