Simona a fugit imediat dupa ce a castigat turneul de la Bucuresti: "Ma duc sa petrec un pic!" Unde se relaxeaza inainte de US Open

Simona Halep isi petrece vacanta, la fel ca zeci de mii de romani. La turci. A plecat in Antalya - se va rasfata intr-un complex de 5 stele, de pe malul Mediteranei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Iulie 2014, 07:00
Data actualizarii: Marti 15 Iulie 2014, 08:51

Halep a tinut conferinta de presa in aer liber, chiar pe terenul pe care a castigat la Bucuresti. "Simona e perfecta", a exclamat Nadia dupa meci.

"Intotdeauna am urmarit acest lucru, sa fiu perfecta sau sa fac ceva perfect, dar am ajuns la o concluzie: nu exista perfectiune! Este un moment foarte frumos in viata mea, a fost un an incredibil" a declarat Simona Halep.

Dupa finala de la Roland Garros, semifinala de la Wimbledon si victoria de la Bucuresti, Halep si-a luat o saptamana de vacanta. Se va distra la mare, dar nu acasa, la Constanta, ci pe o insula din Antalya. E destinatia ei preferata de vacanta. Isi va face si cadouri. A castigat 43.000 de dolari la Bucuresti.

"Merg in vacanta si poate de acolo o sa-mi cumpar ceva. Sunt destul de obosita. Ma duc sa petrec si eu un pic" a spus razand Simona.

Modifică setările cookies