Simona Halep WTA Tenis

Clipe MAGICE pentru Simona Halep! Poate ajunge numarul 1 mondial in 2014 la urmatorul turneu! Ce competitie unica va juca

Simona traieste un vis! Victoria din turneul de la Bucuresti i-a adus 280 de puncte si o plaseaza pe 2 in clasamentul anual, la numai 11 puncte de Maria Sharapova.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Iulie 2014, 19:15
Data actualizarii: Luni 14 Iulie 2014, 19:43

Intre 17 si 26 octombrie, dupa US Open, Simona va participa la turneul campioanelor de la Singapore. Cele mai bune 8 jucatoare ale anului intra pe tabloul principal.

"Ceea ce-mi doresc acum e sa ajung la Singapore si sa fac o treaba la fel de buna ca si la ultimele turnee. Vreau sa joc fiecare turneu, fiecare meci, sa ajung cat de sus se poate", a spus Halep dupa victoria in finala de la Bucuresti, in fata italiencei Roberta Vinci (6-1, 6-3).

Sezonul senzational al Simonei Halep a inceput cu victoria de la Doha, apoi cu finale la Madrid si Roland Garros si semifinale la Indian Wells si Wimbledon. Simona e acum pe 2 in clasamentul WTA Race, dupa Sharapova, dar inaintea chinezoaicei Na Li, a Serenei Williams, a Petrei Kvitova sau a canadiencei Bouchard, care a batut-o in semifinale la Londra.

Daca turneul de la Singapore ar incepe maine, la el ar participa urmatoarele jucatoare: No.1 Maria Sharapova, No.2 Halep, No.3 Li Na, No.4 Eugenie Bouchard, No.5 Petra Kvitova, No.6 Serena Williams, No.7 Agnieszka Radwanska si No.8 Ana Ivanovic.

Modifică setările cookies