Tenis

"Il admir foarte mult pe Gica Hagi" Simona a vorbit despre ce inseamna pentru ea celebritatea! De ce a plans dupa finala de ieri

Simona Halep a declarat dupa meciul cu Vinci, cand a castigat Bucharest Open, ca simte ca celebritatea nu a schimbat-o deloc.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Iulie 2014, 16:09
Data actualizarii: Luni 14 Iulie 2014, 16:15
Ma simt foarte bine, sunt foarte bucuroasa ca am putut sa castig acest turneu, a fost visul meu inainte sa inceapa turneul. Meciul cu Monica a fost mult mai dificil decat finala, sunt destul de obosita. Mai am multe de imbunatatit la jocul meu dar astazi am jucat foarte bine. Am jucat la un nivel inalt si am fost increzatoare in jocul meu.


Simona a declarat ca va incepe pregatirea pentru US Open, dupa o perioada de pauza in care se va recupera dupa cele doua Grand Slam-uri foarte lungi, Roland Garros si Wimbledon, in care s-a oprit in finala si semifinala: "Voi avea o saptamana de pauza, dupa aceea voi incepe antrenamentele pe hard pt turneele din America. Grand Slam-ul este Grand Slam, totusi este cel mai mare turneu si este o bucurie mult mai mare acolo. Dar si aici a fost o bucurie destul de mare, sa stiti. "

Mai ai loc in vitrina pe care ti-ai amenajat-o pentru trofee?
- Da, sigur, nu-i asta o problema. Facem alta, daca e cazul.

 Dintre cele 8 trofee, asta a fost cel mai emotionant?
- Da, cu siguranta, acesta a fost, chiar am avut cateva lacrimi dupa finala. Nu m-am gandit pana acum daca pot sa ajung numarul 1, visul meu e sa ajung la Singapore

Virginia Ruzici are 12 trofee...
-Mai am 4 pana s-o ajung, dar dansa are un turneu de Grand Slam, inseamna enorm. Sper si eu sa ajung intr-o zi sa castig un turneu de Grand Slam.

Ai sutat mingile in tribuna cu piciorul stang...

- Da, pentru ca m-a durut mana dupa ce am aruncat cu mana 2 zile si mi s-a parut mai usor.
Dar ai dat cu stangul, este jucatoare de mana dreapta.
- Nu, sunt stangace la picior.

Ai invatat de la Hagi?
- L-am admirat foarte mult si-l admir in continuare, m-am uitat la multe faze de-ale lui jucand fotbal, dar nu am invatat de la el. Pur si simplu, asa mi-a venit sa dau cu stangul, de cand eram mica.

In acest moment, celebritatea nu inseamna foarte mult pt mine. Este un moment foarte frumos in viata mea, este o cariera deosebita, a fost un an incredibil.

Modifică setările cookies