VIDEO EXCLUSIV Tecău - All Star Game | AICI tot ce s-a întâmplat la retragerea lui Horia, în BT Arena, la Sports Festival. Momentul lui Năstase, arta Simonei Halep și intrarea lui Emil "Federer" Boc

Horia Tecau retragere Horia tecau Sports Festival Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Iunie 2022, 21:59
Data actualizarii: Vineri 10 Iunie 2022, 23:04

Evenimentul de la BT Arena din Cluj-Napoca a conținut momente pline de magie produse de mari jucători de tenis ai României.  

EVENIMENTUL DE RETRAGERE AL LUI HORIA TECĂU. CLICK AICI pentru a vedea evenimentul
 
Evenimentul de retragere al lui Horia Tecău (37 de ani) a fost o reușită, în fața a 10.000 de spectatori prezenți în BT Arena din Cluj-Napoca. Organizatorii au pregătit o distribuție de gală, cu Simona Halep, Bethanie Mattek-Sands, Patrick Mouratoglou și Andrei Pavel printre protagoniști, dar și cu momente emoționante. 
 
Ilie Năstase i-a dăruit lui Horia o rachetă din lemn, iar tatăl lui Horia, Romeo Tecău, a intrat la joc, pe final, pentru a face pereche cu fiul său. 
 
"Am început cu înotul, ca o joacă, apoi a fost o activitate care ne face plăcere. Luptaţi pentru visul vostru şi bucuraţi-vă de călătorie", a spus Horia, ca un motto transmis copiilor care l-au înconjurat la final. 
 
UPDATE 22:20 Surprizele continuă în BT Arena. Urmează un alt game inedit. Pe teren a intrat și tatăl lui Horia Tecău, Romeo Tecău. Familia Tecău va juca împotriva familiei Halep, Stere și Simona. 

UPDATE 22:15 Patrick Mouratoglou i-a adus pe teren pe Emil Boc și pe Stere Halep. Cei doi fac echipă și îi au pe de partea cealaltă a fileului pe Simona Halep și Horia Tecău.
 
VIDEO Emil "Federer" Boc, la serviciu
 
 
UPDATE 22:00 După un moment de pauză urmează un nou meci în BT ARENA. Horia face pereche cu Simona Halep, de partea cealaltă a fiuleului sunt Marius Copil și suedezul Robert Lindstedt. 
 
UPDATE 21:45 TEAM TECĂU câștigă primul meci al serii, scor 4-3, cu TEAM HALEP, după un tie-break câștigat la 6.
 
 
UPDATE 21:35 TEAM HALEP - TEAM TECĂU 3-3. Urmează un tie-break. Echipa lui Horia e formată din Mattek-Sands și Lindstedt, în timp ce echiăa Simonei e alcătuită din Andrei Pavel și Patrick Mouratoglou. 
 
UPDATE 21:30 TEAM HALEP - TEAM TECĂU 2-2. A intrat din nou pe teren Simona Halep care face duo cu un copl de mingi, emoționat până la lacrimi de șansa care i s-a oferit. Tenisul e un sport care le oferă protagoniștilor șansa ca în demonstrative să apeleze la toate trucurile învățate de-a lungul carierei. Și în BT Arena, invitații lui Horia scot din joben tot felul de lovituri magice, care încâtă asistența. 
 
UPDATE 21:20 TEAM HALEP - TEAM TECĂU 2-1. S-au schimbat echipele: Horia face pereche cu Andrei Pavel, fost nr.13 mondial, în timp ce pentru TEAM HALEP evoluează Marius Copil și Robert Lindstedt. 
 
VIDEO cu momentul magic oferit de Horia Tecău
 
 
UPDATE 21:00 Începe primul meci din BT Arena: Horia Tecău face pereche cu Bethanie Mattek-Sands, iar de partea cealaltă a fileului Simona Halep face duo cu antrenorul ei, francezul Patrick Mouratoglou.  Horia a început în forță și a dat drumul la "artificii", cu lovituri de înaltă clasă, una dintre ele, printre picioare. 
 
 
UPDATE 20:45 Horia i-a prezentat pe toți protagoniștii meciului. Vedetele sunt împărțite în două echipe, TEAM HORIA TECĂU și TEAM HALEP, ca la un meci între naționale, la Davis Cup sau Billie Jean King Cup. Simona Halep a fost aplaudată la scenă deschisă de spectatorii care au umplut sala. 
 
 
UPDATE 20:35 Racheta cu care Ilie Năstase a ajuns primul lider ATP i-a fost oferită de Nasty lui Horia, în uralele publicului. "Poți să aprinzi focul repede, e lemn uscat. Te felicit pentru toate performanțele tale, îmi pare rău că te retragi. Ăsta e momentul tău și te felicit", a spus fostul președinte al FRT. 
 
VIDEO cu momentul de gală oferit de legendarul ILIE NĂSTASE
 
 
UPDATE 20:20 Un material video care conține toate momentele importante din cariera lui Horia anunță intrarea în scenă a marelui campion. Constănțeanul, îmbrăcat în galben, urmărește pe ecran, de pe tunel, secvențele din filmul carierei sale. 
 
"Îi mulțumesc orașului Cluj și celor de la Sports Festival, dar și publicului clujean, mă bucur enorm să văd sala plină și să văd cum e acest sentiment. Primul titlu de GS câștigat la Australian Open, la dublu-mixt cu Bethanie Mattek-Sands, care e aici prezentă e special. 
 

Mă cunosc de la juniorat cu Bethanie, la Australian Open, ea pierduse la simplu, era toată plânsă. Am rugat-o să intre alături de mine pe teren, a plâns tot meciul, am reușit să ne mobilizăm și mai departe am reușit să câștigăm turneul. E o lecție de viață, de prietenie", și-a început Horia discursul din BT Arena.
 
 
Horia a rememorat apoi cele mai importante trofee cucerite în tenis și a evidențiat câte un episod special: de la o discuție cu Jean-Julien Rojer la secvența alături de Florin Mergea, când cei doi și-au pus la gât o medalie imaginară. 
 
 
UPDATE 20:10 Evenimentul debutează cu un moment artistic sublim. Două acrobate realizează o reprezentație la mare înălțime, pe un fond sonor cu multe acorduri de pian și vioară. Din sală, telefoanele spectatorilor devin licuricii care luminează sala.
 
 
UPDATE 20:00 Începe evenimentul de la BT Arena cu un spectacol impresionant de lumini. Arena e plină ochi! Organizatorii au pregătit multe surprize: și legendarul Ilie Năstase va veni pe teren. Primul număr 1 din istoria ATP i-a fost model în carieră lui Horia Tecău. De foarte multe ori, dublul campion de Grand Slam i-a recomandat lui Tecău să joace și în proba de simplu.

Show-ul va fi un mix neconvențional de meciuri, cu accent pe spectacol! Meciul-vedetă îi va avea în aceeași echipă de dublu mixt pe Simona Halep și pe Horia Tecău! Alături de ei vor fi fostul partener la dublu al lui Horia, suedezul Robert Lindstedt și Andrei Pavel. Noua surpriză a serii este Bethanie Mattek Sands care se alătură super-evenimentului dedicat lui Horia Tecău. Bethanie este fosta parteneră de dublu-mixt a lui Horia, cea cu care a câștigat Australian Open. Toți invitații vor juca alături de marele tenismen român, pe terenul amenajat în BT Arena. 

Patrick Mouratoglou, invitat special la Sports Festival

Toate detaliile despre retragerea lui Horia Tecău, live pe Pro Arena

Evenimentul se anunță a fi un super-show cu multe surprize și momente artistice. Gemenele Yulia și Olia Mosienko din Ucraina, semifinaliste la Românii au talent 2022, vor susține un număr de acrobații simbolic intitulat ”Am avut un vis de pace”.

Trupa Ok World Wide, formată din românii care de pe străzile Londrei, au ajuns staruri internaționale de street dance și bagjump acrobatics, va susține un super număr de street dance. 

  • Super-show-ul dedicat lui Horia Tecău va avea loc pe terenul de tenis amenajat în BT Arena și va începe la ora 20.00, iar accesul publicului se va face începând cu ora 19.00.

În același timp, în zona zero a festivalului, la scena de pe platoul Cluj Arena, vor avea loc clase la scenă, provocări la mișcare oferite de cluburile sportive locale, iar de la ora 20.00, concertul cu Olivia Addams. La toate aceste activități accesul publicului este gratuit.

Sports Festival este cel mai mare eveniment din România dedicat sportului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!