Scandalul momentului in tenis, comentat chiar de jucatoarea jignita de Kyrgios. Ce spune Donna Vekic despre gestul mizerabil al australianului

Scandalul momentului in tenis, comentat chiar de jucatoarea jignita de Kyrgios. Ce spune Donna Vekic despre gestul mizerabil al australianului

"Imi pare rau sa-ti spun, dar iubita ta s-a culcat cu Kokkinakis", a fost remarca cu care Kyrgios a socat lumea tenisului. La o saptamana de la acel episod, dupa ce Kyrgios a fost sanctionat, femeia jignita de tanarul jucator a reactionat si ea.

Nick Kyrgios a fost amentat cu 10.000 de dolari de ATP si ar putea fi suspendat pentru gestul rusinos facut la Melbourne. Australianul i-a strigat lui Wawrinka ca iubita lui s-ar fi culcat cu un alt jucator din circuitul ATP, Kokkinakis.

Scandalul, care a provocat un val de controverse in lumea tenisului, mai ales dupa ce fratele lui Kyrgios a socat si el cu o declaratie, spunand ca "nenorocitul (n.r Wawrinka) a fost norocos ca nu am fost acolo, pentru ca s-ar fi retras la urmatoarele turnee", este insa departe de a fi terminat.

Gestul rusinos al lui Kyrgios i-a uimit pe fani, dar si pe unii dintre cei mai importanti reprezentanti ai sportului alb deopotriva. Iar printre cei socati de atitudinea lui Kyrgios s-a aflat si Roger Federer, cel care a condamnat spusele "colegului" sau si a cerut ca acesta sa fie pedepsit (DETALII AICI).

La o saptamana de la momentul in care Kyrgios i-a strigat lui Wawrinka ca iubita lui s-a culcat cu un alt jucator, chiar in timpul duelului de la Montreal, Donna Vekic (18 ani), femeia de la care a plecat scandalul, a comentat si ea pe seama celor intamplate.

"Nu e deloc usor, dar incerc sa ma concentrez la tenis si la urmatorul meu meci. N-am vorbit cu Kyrgios. Dar e un episod foarte deceptionant care s-a petrecut in sportul nostru. Sper sa nu se mai repete, nu e o imagine buna a tenisului", a spus Donna Vekic.

De asemenea, presupusul fost partener al Donnei Vekic, Kokkinakis, a vorbit si el despre evenimentele ultimei saptamani.

"Am vorbit cu el si si-a cerut scuze. I-am spus foarte clar ca nu poate face asa ceva. Daca are vreo problema, trebuie sa o discute in privat. Felul in care s-a purtat nu e deloc unul bun", a spus si Kokkinakis.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Oficial: CMBSU a decis impunerea de noi restriții în Capitală. Ce nu vei mai avea voie să faci
BRAT

Modifică setările cookies