Scandal bizar la Wimbledon: un jucator e acuzat ca a urinat pe teren, in pauza dintre game-uri

Scandal bizar la Wimbledon: un jucator e acuzat ca a urinat pe teren, in pauza dintre game-uri

Un meci de dublu disputat aseara la Wimbledon a provocat un scandal nemaintalnit la cel mai pretentios turneu de Grand Slam.

Meciul de dublu dintre perechile Pablo Cuevas / Marcel Granollers si Jonny Marray / Adil Shamasdin, disputat aseara pe terenul 7, a provocat un scandal bizar, dupa ce mai multi spectatori au reclamat faptul ca Pablo Cuevas a urinat pe teren, in pauza dintre game-uri.

Meciul a fost unul lung, de cinci seturi, iar Cuevas nu a fost lasat sa mearga la baie, pe motiv ca si-a depasit numarul de pauze permise.

Tenismenul uruguayan a mers pe banca si s-a acoperit cu un prosop, iar spectatorii aflati in spatele lui au spus ca acela a fost momentul cand a urinat intr-un recipient, scrie The Guardian.

La finalul meciului, adversarii Marray si Shamasdin au facut si ei trimitere la acest posibil incident.

"A fost un moment, la schimbarea terenurilor, nu stiu exact ce s-a intamplat... Am auzit ca a fost ceva legat de o pauza de mers la toaleta, ceva care a implicat si un recipient", nu stiu mai multe.", a spus Shamasdin.

Oficialii de la Wimbledon au precizat ca "nu a fost vorba de urinat", dar au admis faptul ca va fi analizat comportamentul nesportiv al Cuevas / Granollers. Pe parcursul jocului, cei doi au protestat la mai multe decizii de arbitraj si au trimis nervosi mingi in tribune. Au vrut chiar sa abandoneze jocul in ultimul game, dar au revenit in cele din urma pe teren dupa cateva minute de protest.

Marray si Shamasdin au castigat in cinci seturi, scor 6-3, 4-6, 6-4, 3-6, 14-12.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mari probleme la Spitalul Colţea din Capitală, după ce blocul de sterilizare s-a defectat. Dezvăluirile făcute de un medic
BRAT
Modifică setările cookies