S-a răzgândit Serena Williams? "Nu sunt retrasă! Sunt șanse foarte mari să revin"

Serena Williams Tenis Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Octombrie 2022, 18:55
Data actualizarii: Joi 20 Octombrie 2022, 18:54

Americanca Serena Williams, care luna trecută a jucat ultimul meci din carieră, la US Open, nu exclude o revenire în competiţii, notează The San Francisco Standard.

Serena Williams nu exclude revenirea în tenis

“Nu sunt retrasă. Şansele să revin sunt foarte mari. Puteţi veni la mine acasă şi să vedeţi că am un teren”, a spus Willians, potrivit news.ro.

Serena Williams a jucat la începutul lunii trecute ultimul meci din carieră, la US Open. Ea a fost învinsă în turul trei de Ajla Tomljanovic.

Williams, în vârstă de 41 de ani, are în palmares un număr record de 23 de trofee de grand slam.

În ceea ce priveşte titlurile din circuitul WTA, lider în clasamentul all-time este Martina Navratilova, cu 167, urmată de Chris Evert – 157, Steffi Graf – 107, Margaret Court – 92 şi pe cinci este Serena Wiliams, cu 73.

A fost în opt perioade liderul WTA, în intervalul 2002-2017, în total 319 săptămâni.

Serena Williams şi-a încheiat cariera cu un bilanţ de 858 de meciuri câştigate şi 156 pierdute. A câştigat peste 94 de milioane de dolari în premii la turneele de tenis, mai mulţi bani decât orice altă sportivă din circuit.

În plus, Serena Williams a câştigat patru medalii de aur la Jocurile Olimpice.

Ce avere are, după 27 de ani de carieră, Serena Williams

Serena Williams are o avere estimată la peste 240 de milioane de dolari americani, potrivit Forbes. 

  • $94,806,080 este suma totală a premiilor financiare câștigate de Serena Williams exclusiv din tenis

La 40 de ani, Serena Williams este multi-milionară „self-made”, ocupând locul 98 în clasamentul mondial Forbes, care ține cont de femeile care și-au făcut averi pe cont propriu. Valoarea totală a posesiunilor Serenei Williams a ajuns în toamna anului 2021 la suma colosală de $240 de milioane. 

Jucătoare profesionistă încă din anul 1995, Serena Williams a câștigat în cele două decenii și jumătate de tenis $94,518,971, o sumă pe care, natural, a reinvestit-o în continuarea carierei, dar mai ales în business. În prezent, Serena Williams este implicată financiar în nu mai puțin de 66 de start-up-uri și deține, alături de Venus Williams, acțiuni în proporție de 0,5% din valoarea totală a echipei de fotbal american din NFL, Miami Dolphins. 

„De obicei, îmi investesc banii. Sunt cea mai plictisitoare persoană. Nu îi cheltui, ci îi investesc. Nu am fost bună în a ști cum să mă răsplătesc, învăț asta acum. M-am gândit la niște bijuterii”, spunea Serena Williams pentru People, în 2020, notează Sportscasting.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!