Serena Williams a renuntat la catsuit, dar a socat din nou. Ce scria pe echipamentul ei de la Roland Garros. FOTO

Serena Williams Roland Garros Roland Garros 2019 Tenis Serena Williams a renuntat la catsuit, dar a socat din nou. Ce scria pe echipamentul ei de la Roland Garros. FOTO
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Mai 2019, 12:01
Data actualizarii: Marti 28 Mai 2019, 12:10

Serena Williams nu rateaza nicio ocazia de a atrage atentia. 

Revenita pe teren, Serena Williams incarca o victorie istorica la Roland Garros. La 37 de ani, Serena a trecut cu greu in primul tur, 2-6, 6-1, 6-0 in partida cu Vitalia Diatchenko, iar la finalul ei a declarat ca a fost un meci straniu. "Parca aveam pietre in picioare", a spus legendara sportiva americana. Serena Williams chiar s-a enervat si a inceput sa urle intr-un moment delicat. 

Serena Williams a renuntat la costmul "de pisica" purtat anul trecut la Roland Garros. Anul acesta a optat pentru un costumatie pe care erau imprimate urmatoarele cuvinte: "mama, campioana, regina, zeita" si o pelerina de supererou.

  • Serena Williams a renuntat la catsuit, dar a socat din nou. Ce scria pe echipamentul ei de la Roland Garros. FOTO

Sub pelerina era o costumatie stil "zebra", cu dungi albe si negre.

 

Serena Williams si-a aparat sponsorul la Roland Garros


Mesajul de pe costumul Serenei nu a fost intamplator. Sponsorul ei a raspuns la acuzatiile potrivit carora nu sprijina sportivele care devin mame. O sportiva americana a declarat recent ca sponsorul ei de echipament i-a micsorat contractul in momentul in care a devenit gravida. "Sponsorul meu m-a sprijinit mult. Si in general sprijina femeile care vor sa intemeieze familii si sa devina mame. Lumea se schimba, iar oamenii realizeaza ca trebuie sa-si schimbe politicile", a declarat Serena Williams.
 

VEZI COSTUMUL PURTAT DE SERENA WILLIAMS IN GALERIA FOTO

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!