Reactia Serenei Williams dupa ce a incasat 93 de milioane de dolari in 26 de ani: "Nu am fost platita suficient si ma simt subevaluata!"  

Reactia Serenei Williams dupa ce a incasat 93 de milioane de dolari in 26 de ani: "Nu am fost platita suficient si ma simt subevaluata!"  

Cele 93 de milioane de dolari incasate de Serena Williams din tenis nu reflecta corect valoarea performantelor, afirma Serena. 

La 39 de ani, Serena Williams, castigatoare a 23 de titluri de Grand Slam cauta sa egaleze recordul detinut actualmente de Margaret Court.

Jucatoare profesionista inca din 1995, Serena a relatat intr-un interviu oferit revistei Vogue ca este surprinsa de modul in care corpul sau a rezistat celor 25 de ani de cariera.

Serena Williams incheie in 2020 al 26-lea an consecutiv ca jucatoare profesionista de tenis 


"Atunci cand eram mai tanara, totul parea diferit. Venus se apropia de perfectiune: are picioare incredibil de lungi si este foarte, foarte subtire. La televizor nu vedeam oameni care semanau cu mine, care erau voluminosi. Nu aveam o imagine corporala pozitiva. 
Este uimitor ca acest corp a reusit sa-mi ofere cariera pe care am avut-o. Mi-as fi dorit sa fiu recunoscatoare ceva mai devreme," a adaugat jucatoarea nascuta la Saginaw, Michigan.  

Desi a obtinut $93,542,122 din succesele inregistrate in cadrul turneelor de tenis de-a lungul timpului, Serena Williams a declarat ca banii primiti nu reflecta adevarata ei valoare: "Ma simt 'subplatita' si subevaluata. Dar nu am vrut niciodata sa fiu o alta persoana si nici tonul pielii mele sa fie mai deschis. Imi place cine sunt, imi place cum arat si sunt mandra sa reprezint frumoasele femei de culoare. Pentru mine este perfect!" a incheiat Serena Williams, potrivit ProSport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Toate spitalele mari vor primi pacienți COVID, dar managerii spun că se va ajunge inevitabil la contaminare
BRAT

Modifică setările cookies